Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 #101061 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Twój nick podczas gry: @malpki@trzy@ Godzina, data zdarzenia: 23.12.13 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 89.229.204.253 Uzasadnienie niewime dlaczego dostalem bana gralm sobie . gdy chcilem wstawic ssy to cos sie dzialo ze zle pisalem ,to moj pierwszy raz wstawiania ssy,wiec nie wim za bardzo ja mam windows 8 a w poradniku nie bylo i na yt tez nie bo ja mam laptopa a na nim jst inaczej niz na kompie .prosze was bardzo chcem nadal grac na cod mod 200 bardzo go lubie na innych nie gram zalezy mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 #101062 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 ssy:http://speedy.sh/BGTvx/Nowy-folder-2.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 #101063 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Kolego już 4 raz piszesz odwołanie. Wstaw odpowiednie ss-y sprawdź dobrze co wstawiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 #101064 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi