Guest Guest Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Twój nick podczas gry: @[email protected]@ Godzina, data zdarzenia: 23.12.13 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 89.229.204.253 Uzasadnienie niewime dlaczego dostalem bana gralm sobie . gdy chcilem wstawic ssy to cos sie dzialo ze zle pisalem ,to moj pierwszy raz wstawiania ssy,wiec nie wim za bardzo ja mam windows 8 a w poradniku nie bylo i na yt tez nie bo ja mam laptopa a na nim jst inaczej niz na kompie .prosze was bardzo chcem nadal grac na cod mod 200 bardzo go lubie na innych nie gram zalezy mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 ssy:http://speedy.sh/BGTvx/Nowy-folder-2.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Kolego już 4 raz piszesz odwołanie. Wstaw odpowiednie ss-y sprawdź dobrze co wstawiasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...