Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2013 #100396 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 witam czy moze mi ktos powiedziec jak to naprawić otóż chodzi o to ze mam pewien problem po włączeniu cs chce wybrac serwer i za kazdym razem musze kopiowac ip i łączyć się przez konsole gdyż wyskakuje mi cos takiego http://www.speedyshare.com/ewnda/asd.bmp proszę pobrać zdjęcie z linku i pomoc moze ktos wie czemu tak się dzieję Z gory dziękuje za pomoc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Grudnia 2013 #100514 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Zazwyczaj w takich sytuacjach reinstal CS pomaga , tak więc spróbuj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 #100771 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Lub zmień dysk na którym masz csa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 23 Grudnia 2013 #100791 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 usun plik : liblist.gam pozniej pobierze ci sie on na nowo , moze pomoze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 #100991 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Pomoc została udzielona,tak więc nie ma sensu ciągnąc dalej temat.Jeżeli chcesz coś powiedzieć to napisz do Mnie lub Moderatora a temat zostanie otwarty. A tak na przyszłość problemy związane z Cs'em piszemy w dziale "Problemy z Counter-Strike" //Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Grudnia 2013 #101015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Stanik120, nie rozumiem twojego toku rozumowania. Pomoc została udzielona,ale rozwiązania przecież nadal nie znamy. Może komuś w przyszłości ten temat pomoże w rozwikłaniu problemu? Później narzekamy,że tematy są na okrągło powielane. Grasz na non steamie, więc zainstaluj patcha v35 - powinno pomóc. Otwieram i przenoszę. Czekamy na odzew zakładającego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2013 #85611 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Dzięki n-ty dzien że mnie naprowadziłeś bo na jednym forum jak osoba zakładająca temat po wypowiedzi innej osoby ze wskazówkami nic nie pisała to po 2-4 dni Administracja kazała zamykać te tematy.Teraz zapamiętam to i jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Grudnia 2013 #103532 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Brak aktywności autora wątku. Sprawę uważam za rozwiązaną. //Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Grudnia 2013 #103533 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi