Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #95981 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'tak' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:20208373' [AMXBans] Twoje IP: '87.99.40.168' A sytuacja wygląda tak. Serwer only dd2. zostało bodajże 45sekund do końca rundy bylem przy anarchii (miedzy środkiem a dl) zobaczyłem ze paka padła w trupie na B to zacząłem tam biec, podkreślę 4 bądź 5 osób stało przy anarchii nikt nie pobiegł, wszyscy padli zostałem sam. Jestem przed trupem, dostaje kicka z wytłumaczeniem ' 1 '. Zdenerwowałem się i pisze do admina fakt ze z wulgami ale niech nie wyrzuca skoro jest nie ogarnięty w grze... dostaje głowę i wkurwiony wyrzuca... moze nie chce odbanowywania bo ban 30minutowy za wulgaryzmy siada... ale niech kurwa otworza oczy i niech ogarna innych ludzi... ktorzy siedza nocami na respie i nie wychodza dalej niz srodek... Dziekuje. Widzimy sie za 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2013 #95982 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Kolego pomyliłem się co do kicka, nie ty miałeś go dostać, takie rzeczy się zdarzają.Chciałem cię od razu przeprosić, a tu taka wiązanka, zacytuję -co ty... odp...... poj......ci sie w głowie. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Grudnia 2013 #100059 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 no bo o******* s a co to za roznica ja czy kto inny... co mialo oznaczac 1 przy tym kicku... Ja sobie poczekam // Na razie tylko upominam. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Grudnia 2013 #100060 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Poczekasz. A następnym razem dostaniesz dłuższego za brak kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Grudnia 2013 #100061 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi