.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 18 Grudnia 2013 #95975 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witam chciał bym żeby Aquax w wolnym czasie wgrał jakiś pluing na ping żeby wyrzucał gracza co ma powyżej 120 ping. Bo mi się nie chce już spamować do admina... A taka gra mi przeszkadza że raz gościa widzę w ziemi lu raz go nie widzę albo jest na końcu mapy i zaraz jest przy mnie... Czy mogła by być taka możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 18 Grudnia 2013 #95978 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Zgadza się.Ten sam problem jest na zm Nie chcę za to banować.Proszę graczy aby ogarnęli pingi ale to też nie jest tak hop siup.Powyżej 120 pingu jak będą gracze wyrzucani powinno to poprawić komfort gry :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 18 Grudnia 2013 #95979 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Popieram , przyda sie to w szczegolnosci na codzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2013 #100212 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 jak najbardziej przydało by się to na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2013 #100214 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Na MH nigdy nie było takiego pluginu i nie wiem czy Aquax się na niego zgodzi. Powód jest taki, że czasami zdarzy się graczowi skok pingu i zostaje przez ten plugin wyrzucony z serwera a wtedy robi się niefajnie. Od pilnowania czy gracze nie mają stałego wysokiego opóźnienia są admini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Grudnia 2013 #99298 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Na MH nigdy nie było takiego pluginu i nie wiem czy Aquax się na niego zgodzi. Powód jest taki, że czasami zdarzy się graczowi skok pingu i zostaje przez ten plugin wyrzucony z serwera a wtedy robi się niefajnie. Od pilnowania czy gracze nie mają stałego wysokiego opóźnienia są admini. Myślę, że wyjaśnione , ale jak aquax będzie coś chciał to na pewno to zrobi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Grudnia 2013 #99299 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi