HardeQ Napisano 16 Grudnia 2013 #98684 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Chciałbym przedstawić parę moich propozycji by server sprawniej działał. 1. Jak już pisałem o tym do aquaxa tak wspomnę i tu. Smoker, a Czołgista [Premium]. Porównajmy ich. Smoker ma oba shotguny, 2 apteczki [jak się w inte pakuje to mogą dawać nawet 100hp na sek], 1/10 Z BRONI oraz podwójny skok. Czołgista posiada shotguny, bezlik, potrójny skok i nic się bardziej zbytnio nie wyróżnia [posiada tam oślepienie ale takich szczegółów to nie wymieniam, ponieważ to oślepienie jest nic nie warte]. Jest to klasa premium. Porównując te klasy Smoker deklasuje Czołgiste [klasa zwykła > klasa premium] biorąc pod uwagę fakt, że to 1/10 wchodzi jak 1/3. Co chwile ja, osoba mająca 220hp na plutonowym padam na jeden normalnie zadający 15 dmg strzał. Proponuję więc wzmocnić czołgistę [by uatrakcyjnić klasę i zwiększyć jej kupno] albo osłabić smokera [by wyrównać szansę]. 2. Po ukończeniu wszystkich misji, co rundę pojawia się ten panelek z misjami i trzeba go co chwilę wyłączać. Jest to strasznie uciążliwe i utrudnia grę. Proponuję by to zablokować w jakikolwiek sposób. 3. Proponuję dodać regulamin pod hasłem "/regulamin" ze względu na fakt IŻ nikt do nie czyta twierdząc, że "NIE CHCE MI SIĘ IŚĆ NA FORUM" co jest uciążliwe, mimo wszystko przewidywałbym choć w 10% mniej banów ze względu na ostrożniejszą grę. 4. Proponowałbym w czasie świąt zwiększyć exp dwukrotnie. Myślę, że to ciekawe urozmaicenie. 5. Dodałbym też miejsca na zakończenie mapy. Osoby z największą ilością fragów. Złoto - 5k expa Srebro - 3k expa Brąz - 1,5k expa albo więcej biorąc pod uwagę "800lvl". Na razie to tyle. Dziękuje za wysłuchanie i pozdrawiam :] VII. Zabrania się pisania całego postu kolorem. Ten punkt tyczy się także moderatorów, administratorów! Kolory są po to, aby podkreślić jakieś ważne słowo etc. // Masz czas do 14;00, dnia jutrzejszego na zmianę, w innym przypadku grozi Ci warn. | Procentowy Warn, powód wyżej | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2013 #99636 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Jak dla mnie dobry pomysł. Tylko nie wiem czy ten punkt 4 nie utrudnił by gry nowym graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 16 Grudnia 2013 #99651 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Nawet fajny pomysł . I jestem aby coś zrobić to go napisał w podpunkcie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 17 Grudnia 2013 #99886 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Bardzo fajny pomysl , ale i tak sie tego nie doczekamy. Mialy byc liczne zmiany jak pisali H@ czekalem 1 msc i nic co zobczylem tylko reset ;/ . Misje zostawione (nie zostaly zrestartowane). Klany zbugowany (bonusy z klanow nie dzialaja) . I zbugowane klasy. 1.Smoker : pisze 1/10 z shotgunow , ale z innych broni tez ma. 2.Amadeusz : nie dziala dmg + int Znaczna przesadzona jest inteligencja i te farty czyli chodz mi tu o 1/x Takie klasy sa praktycznie nie do zabicia normalna bronia, da sie ich zabic np. AWP 1/1. Chodzi tutaj o : Duchy,Apteczki,Rakiety Przypomne ze to ma byc dodatek do klasy a nie rzecz ktora zabija na hita. Proponuje oslabic klasy zwykle tzn te ktore maja te apteczki itp. Lub polepszyc premki np kapitaa,konspiranta,czolgiste tak jak kolega wyzej napisal. Gralem czolgista jest on bardzo dobry ale dopiero na 200 + lvl. A smoker kosi na 1 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 22 Grudnia 2013 Autor #100612 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 #Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2013 #101031 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Każdą na Tak. Tylko zmniejsz czcionkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104243 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Wszystkie te pomysły są bardzo dobre. Na pewno dobrze by wpłynęły na graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105915 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Bardzo dobre pomysły Jeśli chodzi o zwiększenie expa(nie pomijając faktu, że święta są za nami), w najbliższe święta takie grubsze, tj. Wielkanoc, jest to dobry pomysł aby załączyć zwiększenie expa, bo i początkujący gracze, którzy będą mieli szczęście, będą nabijać levle na zwiększonym expie. Myślę, że wzrośnie zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi