Sy[K]uS Napisano 15 Grudnia 2013 #99079 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Nick: Sy[K]uS #3 Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Tutaj się nic nie zmienia, zerowe ;> Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3 Staż w CS-sie: Nie cały rok Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Sporo gram, chciałbym pomóc serwerowi. Przy okazji sam się nauczę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tutaj różnie... 3-4h myśle Kontakt: Steam: Sy[K]uS #3 , GG: 35176607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 15 Grudnia 2013 #99294 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Mam dylemat. Ogólnie jesteś ogarnięty, grasz często na serwerze. Ale przy pierwszym podejściu na podanie, gdy ktoś Ci dał neutral/albo nie to pisałeś do tej osoby i pytales sie czemu tak jest. Po prostu, tak i jest i tyle kazdy ma swoje zdanie. Dałem Ci właśnie motywujące zjepki ;-) dam Ci tak, może okażesz się ogarniętym adminem. Mam nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99295 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jestem na duże TAK! +Ogarnięty. +Godziny spędzone na serwerze. +Godziny na forum. +Żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 15 Grudnia 2013 #99310 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jestem na TAK! +Ogarnięty. +Godziny spędzone na serwerze. +Godziny na forum. - Amx ale myślę ze damy rade mu pomóc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99324 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Na TAK. Znam go i wiem, że sobie poradzi, jest ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99328 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Masz moje tak. Miłe,fajny chłopak, który zasłużył swoja grą oraz postawą na admina Człowiek uczy sie całe zycie, wiec admina ogarnac pomoże ci każdy.. nawet ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 15 Grudnia 2013 #99332 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Ja również na tak. Amx to żaden problem. Jak coś to chętnie ci pomogę. Jesteś ogarnięty, grasz sporo i da się z tobą pogadać więc nie widzę przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99346 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jestem na TAK +Dużo gra +Jest "Świeży", więc będzie się starał jak najwięcej nauczyć itp. +Ogarnięty +AMX tak jak pisał POLAND się nauczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99532 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jestem na TAK. Duzo grasz, ogarniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Grudnia 2013 #99539 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi