#RELOP Napisano 14 Grudnia 2013 #99128 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Może by tak zrobić rekrutację na RoundSound'era, czyli osobę zajmującą się robieniem rs'ów na serwer. Taka osoba musiałaby mieć dobry kontakt z rzeczywistością i być "na czasie". Na takie stanowisko wystarczyłyby 2 osoby. Co miesiąc te osoby robiłyby rs'y na serwery. Wymagania na RoundSound'era: - Umiejętność obsługi narzędzi do obrabiania muzyki. - Dobra znajomość najnowszych kawałków. - Komunikatywność i otwartość. - Brak warnów na koncie. - Sprawne posługiwanie się programami, m in. Audacity. Wzór podania o RoundSound'era: Imię: Wiek: Preferowany rodzaj muzyki: Programy w stosowane w obróbce dźwięku: Link do przykładowych stworzonych przez Ciebie rs'ów: Co wy na to? Moim zdaniem jest to ciekawa propozycja, która by pomogła w rozwijaniu serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #99133 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Dobry pomysł.. fajna rzecz przyda się TAK .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #99135 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Pomysł Dobry ponieważ najczęściej nie ma kto zrobić rs'ów i są z tym problemy jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #99136 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Na tak . Dobry pomyśł . Słuchanie tylko tego samego się nudzi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #99137 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Jak dla mnie nie . Każdy kto chce zrobić rs na serwer może na pisać do aq i on je wrzuci zapewne. Dużo dzieci by na tą range leciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #99139 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Dla mnie to to też jest nie potrzebne jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 14 Grudnia 2013 #99140 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Dla mnie dobry pomysł. Wkońcu ktoś się zajmie muzyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #99141 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Fajny pomysł przydało by się. Jestem na tag ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2013 #99142 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 A nie można tej rangi nazwać po polsku? Choćby dźwiękowiec, moim zdaniem fajny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 14 Grudnia 2013 Autor #99143 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 A nie można tej rangi nazwać po polsku? Choćby dźwiękowiec, moim zdaniem fajny pomysł. Oczywiście, że można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 15 Grudnia 2013 Autor #99326 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Refresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Grudnia 2013 #99348 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jak dla mnie nie . Każdy kto chce zrobić rs na serwer może na pisać do aq i on je wrzuci zapewne. Dużo dzieci by na tą range leciało. Muzyka na serverach jest zmieniana po bardzo długim czasie , a to czy dziecko czy nie , wyszło by w praniu . Moim zdaniem bardzo dobry pomysł , co miesiąc nowa muzyka . Pomysły które taka osoba by dawała , musiały być zaakceptowane przez nas , czy nam się podoba czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 15 Grudnia 2013 #99352 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jestem na Tak. Przydała by się taka ranga . Tak jak napisał El Gordo . Nazwać ją można też Muzykant czy coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Grudnia 2013 #99353 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jak dla mnie nie . Każdy kto chce zrobić rs na serwer może na pisać do aq i on je wrzuci zapewne. Dużo dzieci by na tą range leciało. Ja na to polecę Ja w końcu z Neutronem robię rs'y więc lecimy na tą rangę Pomysł dobry tylko jakąś trafną nazwę wymyślić trzeba ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 15 Grudnia 2013 #99355 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Pomysł jak najbardziej trafiony ! // Wypowiedź nie wnosząca nic do tematu / 1 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 15 Grudnia 2013 #99380 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 ja bym wolał dać więcej osób, ponieważ nie chciałbym słuchać tylko rapu, techno czy disco-polo na wyłączność. Wszystkiego po trochu, a jak ktoś sie interesuje tylko jednym gatunkiem, to z innego nie zna nowinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99392 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jestem na Tak Przyciąć nutkę to nawet przez neta można,Więc to nie jest takie trudne A jak ktoś słucha jakiegoś radia internetowego i z audycji prezentera wyciąga PlayListy z nutkami.To troszkę ich ma. Serwery będą fajniejsze jak co miesiąc lub co określony czas będą wgrane nowe nutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2013 #99395 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Na Tak Dobry pomysł // Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 17 Grudnia 2013 Autor #99787 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Refresh! Może wprowadzimy ten pomysł w życie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2013 #99845 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Bardzo dobry pomysł. Jestem za tym aby ta ranga została dodana. Myślę że tu nie potrzeba jakiś wielkich umiejętności,więc nie będzie problemu ze znalezieniem pasujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 18 Grudnia 2013 #96074 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Niech bedzie ze jestem na tak ! Zawsze przydadza sie ludzie ,ktorzy sa odpowiedzialni za jakas funkcje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #96050 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Jak dla mnie ta ranga jest zbedna kazdy moze tworzy Rs I zadne nie zostana pominiete a wybierane sa najlepsze. moim zdaniem ta ranga na forum jest zbedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2013 #96047 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Widziałem to już gdzieś na jakimś forum i bardzo przydatna grupa. Co miesiąc ( na święta ) o rs'y nie musimy się wtedy martwić bo dane osoby na dany serwer będą je robić. Duże TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 21 Grudnia 2013 Autor #100439 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Ile razy można odświeżać temat?! REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2013 #100446 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 @relop spokojnie jak h@ ogarnie serwery itd to zapewne to zobaczy nie refujj non stop ani nie denerwuj się !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi