Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Lece na czitach podejście drugie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Lece na czitach

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem 4 lata temu aczkolwiek troche mi sie pozapominało:)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4/10

Staż w CS-sie: trudno policzyć 4 lata temu grałem a teraz wróciłem do CS sumując: około 3 lat

Steam / NonSteam: STEAM_0:0:35521769

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Lece%20na%20czitach/80.72.43.106:27027/http://www.gametrack...2.43.106:27027/

Dlaczego TY .!: Powiem krótko. Lubie pograć, aczkolwiek z cheaterami się gra ciężko. Niektórzy nie ogarniają mikrofonu i ogólnie trzeba porządek zrobić.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3-4 godzin

Kontakt: GG 6850761

Pozdrawiam:)

Jestem na TAK, ale mam tylko jedno zastrzeżenie musisz przestać kampić na respie będąc w TT, a poza tym wydajesz się ogarnięty. Pozdrawiam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

ja chyba jestem jakis dziwny bo nigdy mi nic nie zglaszal na u@ i czasem go tylko widze. 10 postow na forum czyli nadal nie spelniasz wymagac, skoro skladales podanie 2 tyg temu to trzeba bylo sie pierwsze postarac o wymagania ktore musisz spelnic a potem skladac podanie. za to ze nic nadal nie zrobiles jestem na wielkie NIE

To, że nie piszę postów na forum  nie oznacza, że na forum nie wchodze:) 

Do Artixa: Zgłaszam czesto na u@ a jak nie ma admina na serwie to piszę do tych , którzy są prawie cały czas i mogą aktualnie wejść (np. MS-13, POLAND,  N-TY, MARTA oraz 7) i to do nich piszę;)

To, że nie piszę postów na forum  nie oznacza, że na forum nie wchodze:) 

Do Artixa: Zgłaszam czesto na u@ a jak nie ma admina na serwie to piszę do tych , którzy są prawie cały czas i mogą aktualnie wejść (np. MS-13, POLAND,  N-TY, MARTA oraz 7) i to do nich piszę ;)

Potwierdzam masa zgłoszeń płynie do mnie na steama od Lece na czitach (dodam że trafnych)

Ja osobiście jestem na duże na TAK

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...