Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Może moja skromna osoba ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:

old

19

Doświadczenie (w byciu adminem): 

przez długi czas prowadzenie sieci, i inne

Znajomość AMXX (W skali 1-10):

Podstawowe rzeczy ogarniam i nie tylko :) Nie potrafie określić skali, bo każdy rozumie ją inaczej.

Staż w CS-sie:

5 lat

Steam / NonSteam

: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: 

76H przegeranych na DD2

Dlaczego TY .!:

Jestem fajnym facetem, z poczuciem humoru, czasami się spinam, ale to tylko czasami i zwykle szybko mi to przechodzi. Ładnie spiewam, dużo gadam i jestem kreatywny, wiec myśle, że potrzeba takich osób tutaj! :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:

Dosyć dużo, z resztą sami wiecie, bo gramy czesto :) 5-8 h dziennie :) zależy jak pracuje.

Kontakt:

Steam - velmarinho

Jestem na Nie.

Brak kultury, zarozumiałość. Cechy które admin powinien mieć  o najniższym poziomie, u Ciebie jest na odwrót.

Po drugie, wątpie w twoje doświadczenie, gdyz jak na ts3 spytałem o niby twoją sieć to nawet nazwy nie potrafiłeś podać, dla mnie kręcenie.

ps. Nie posiadasz dobrego humoru, nie jesteś fajnym facetem. Czemu? Gdy straciłeś admina bez podania, wlazłeś od razu na ts3 wyzywając mnie po czym uciekłeś. Po drugiego słuchasz tylko swojego zdania, w nosie masz innych zdanie. Dowód, rozmowa przy aquaxie na ts3, powiedziałes swoje a potem mnie zmutowałeś, monologi na teatr. Według mnie są inni bardziej odpowiedni na to stanowisko.

Mimo tego, że Cię lubię i jesteś w porządku bynajmniej dla mnie jestem na NIE przez incydent, o którym wspomniał czorny. Przykro mi :)

czorny wydaje mi sie ze ty sie nie powinienes wypowiadac juz na tej sieci a szczegolnie w podaniach. pozakazales swoje mozliwosci na innej sieci jak i na tej i wydaje mi sie ze powinienes byc juz zbanowany. jestem na tak zaufany czlowiek, pomocny, gadatliwy, jest z nim o czym gadac, duzo sie udziela jak i na ts tak i na forum. naprawde wielkie TAK

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...