Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97885 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Nick: old Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): przez długi czas prowadzenie sieci, i inne Znajomość AMXX (W skali 1-10): Podstawowe rzeczy ogarniam i nie tylko Nie potrafie określić skali, bo każdy rozumie ją inaczej. Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam : Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: 76H przegeranych na DD2 Dlaczego TY .!: Jestem fajnym facetem, z poczuciem humoru, czasami się spinam, ale to tylko czasami i zwykle szybko mi to przechodzi. Ładnie spiewam, dużo gadam i jestem kreatywny, wiec myśle, że potrzeba takich osób tutaj! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dosyć dużo, z resztą sami wiecie, bo gramy czesto 5-8 h dziennie zależy jak pracuje. Kontakt: Steam - velmarinho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 8 Grudnia 2013 #97897 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ja jestem na tak. Ogarnięty, sporo gra, o wszystkim można pogadać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 8 Grudnia 2013 #97916 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na Tak. -Aktywny -Kulturalny -Ogarnięty -Staż -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Grudnia 2013 #97919 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Dla Old'a zawsze znajdzie się miejsce. Aktywność na forum i w grze na wysokim poziomie. Doświadczenie posiadasz, wiec jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97926 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na taK. Ogarniety Gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Grudnia 2013 #97942 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na Nie. Brak kultury, zarozumiałość. Cechy które admin powinien mieć o najniższym poziomie, u Ciebie jest na odwrót. Po drugie, wątpie w twoje doświadczenie, gdyz jak na ts3 spytałem o niby twoją sieć to nawet nazwy nie potrafiłeś podać, dla mnie kręcenie. ps. Nie posiadasz dobrego humoru, nie jesteś fajnym facetem. Czemu? Gdy straciłeś admina bez podania, wlazłeś od razu na ts3 wyzywając mnie po czym uciekłeś. Po drugiego słuchasz tylko swojego zdania, w nosie masz innych zdanie. Dowód, rozmowa przy aquaxie na ts3, powiedziałes swoje a potem mnie zmutowałeś, monologi na teatr. Według mnie są inni bardziej odpowiedni na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Grudnia 2013 #97945 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Grywam na ndd2 ostatnio dosyć często , miałem możliwość gry z Tobą jak i rozmawiać na TS . Wydajesz ogarniętą osobą , jestem jak najbardziej na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97946 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na Tak. Mi niczym nie podpadłeś, jesteś aktywny, na t3 Fajnie się z toba rozmawia. Oganiesz. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97960 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Spełniasz wszystkie wymagania, wiec jestem na tak. Poza tym twoje podanie to tylko formalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 8 Grudnia 2013 #98031 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Na tak , wymagania spełnia wiec mozna dac szanse ,ale jedno zastrzeżenie wcześniej jak nie miałeś Adma nie reagowałeś nawet jak ktoś zgłaszał o czitach tylko grałeś .Myślę ze to się poprawi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98158 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Można dać Ci szansę, rozmawiałem z Tb na TS wydajesz się być miły i ogarnięty. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98161 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Mimo tego, że Cię lubię i jesteś w porządku bynajmniej dla mnie jestem na NIE przez incydent, o którym wspomniał czorny. Przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 8 Grudnia 2013 #98164 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Na tak Spokojny Ogarniety Pomocny Wiek jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #94173 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 czorny wydaje mi sie ze ty sie nie powinienes wypowiadac juz na tej sieci a szczegolnie w podaniach. pozakazales swoje mozliwosci na innej sieci jak i na tej i wydaje mi sie ze powinienes byc juz zbanowany. jestem na tak zaufany czlowiek, pomocny, gadatliwy, jest z nim o czym gadac, duzo sie udziela jak i na ts tak i na forum. naprawde wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Grudnia 2013 #98493 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362179 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi