POLAND. Napisano 7 Grudnia 2013 #97820 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Nick: POLAND. Wiek: 20. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę, że dam sobie 6 ponieważ miałem sporą przerwę z cs, ale podstawy pamiętam. Staż w CS-sie: 6 lat. Steam / NonSteam: Steam. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: www.gametracker.com/player/POLAND./80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Ponieważ gram dużo na serwie, chciałbym pomóc innym adminom w zwalczaniu oszustów i ogólnie pilnować porządku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No myślę, że z 4-6 godzin. Kontakt: Steam (POLAND.), GG (Muszę sobie przypomnieć nazwę i hasło). Pozdrawiam POLAND. PS:Wiem, że ostatnie moje podanie zostało odrzucone mniej niż 2 tyg temu, ale to przez moją nie uwagę i proszę o danie szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97823 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Teraz oczywiście jestem na tak Miły, z poczuciem humoru, często bywa na serwerze i na pewno ogarnie tę posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Grudnia 2013 #97841 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 jestem na Tak, żadnych zastrzeżeń jako zwykły gracz, często bywa na serwerze, jak i na ts3, dobry kontakt, spokojny i ogarnięty + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97843 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Wymagania spełnione, więc jestem na tak. Żadnych zastrzeżeń pod jego adresem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97896 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Wielkie Tak! // Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu / 1pkt / LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97940 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na Tak Grywam czasami na dd2 i myślę że ogarnie Kulturalny oraz miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97941 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na TAK, ogarnia, na TS często i gęsto siedzi, nie wiem czy coś da podpis w mojej odpowiedzi, ale dla mnie może być, przyda się Nam taki miszcz Jeśli chcesz w AMX Ci pomogę, miałem H@ na , to prostsze niż nabić lufkę przy grillu // Bez reklam / LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Grudnia 2013 #98151 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Również co do POLANDA nie mam zastrzeżeń , aktywny na serverze jak i na forum , powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98153 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Na duzeee tak Miły Ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 8 Grudnia 2013 #98154 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ja jestem na tak Ogarniety Pomocny Dream jest Wiek jest / 1pkt. Powód: Nie masz minuty przegranej na ODD2, po prostu nabijasz posty (spam nie pierwszy raz). [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98156 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na TAK - spełnia wszystkie wymagania. Brak zastrzeżeń. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #90120 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Jestem na tak ogarniam, nie wiem jak sie spelnisz w sprawie komend admina ale ogarniasz i spelniasz wymagania. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Grudnia 2013 #98492 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi