Razem Ponad Kilo RPK Napisano 20 Stycznia 2016 #385785 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Nick: [RPK] Razem Ponad Kilo Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem kilka razy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/6 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Może dlatego że nie postępuje pochopnie, jestem cierpliwą osobą, nigdy nie wdaje się w kłótnie z innymi graczami. Jestem bardziej osobą pomocną, złożyłem podanie też dlatego że jest bardzo mało adminów dostępnych z rana jak i późnym wieczorem, a wiadomo że na serwer lubi wejść paru graczy którzy nam utrudniają grę, oczywiście ja chce temu incydentowi zapobiegać. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 14/15 godzin. Kontakt: Steam/Ts/gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Stycznia 2016 #385821 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 dubel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi