Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97730 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Witam. Chciałbym zaproponować nową mape. Tak wiem, że już było to proponowane, ale mam o wiele lepszą, która na pewno niektórym się spodoba ;3 Wygląda to coś stylu de_dust2_christmas(czy jakoś tak ), ale niema tych pierdół tzn choinek bałwanów itp itd A przypominam, że już się zbliżają święta ( Grałem już na takim serwerze z tą mapą i naprawdę jest fajna ^^ ) O to link do screenów/downloadu : http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2667/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97756 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Sorka, ale jestem na NIE. To nie jest 4fun etc. Niech zostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 7 Grudnia 2013 #97765 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Myślę że na czas świąt, można byłoby taka mapę zastosować. A żeby był klimat, dodać prezenty w kątach, choinke jako paka, i te sniezki jako he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97768 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Dobrze mówisz narkomanov gra by sie zrobila ciekawsza. Fajnie by bylo dodac tak mape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97771 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Jestem na duże tak, jakaś mała odmiana się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97889 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 a napewno by było fajniej gdyby właśnie zamieniono C4 - Choinka Śnieg ( Oczywiście jeśli nie będzie cieło, bo na niektórych sie nie zgadza z innymi pluginami -,- ) Śnieżki by mogły być Czapki, ale jest błąd bo jeśli np ct bd kampil za skrzynką to go bd widac -,- Więc by było mega swiątecznie ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2013 #98512 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Dałbym tak. Zwykłe DD2+ snieg, c4 choinka, admin model mikołaja, roundsoundy jeszcze świateczne i tyle, ale to moje skromne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98658 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Była już podobna propozycja i osobiście bardziej podoba mi się mapka z choinkami itp. a nie sam śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 11 Grudnia 2013 #98667 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 kłopot w tym ze to już 3 taka propozycja, i pewnie po raz trzeci zostanie zamknięta bo nikt nie ma czasu na zainstalowanie 1-2 pluginów na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98674 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jestem na duze tak ! Przydałoby sie troszke odmiany na serwerze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Grudnia 2013 #98988 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 http://multi-head.pl/topic/17500-de-dust2-christmas-i-%C5%9Bwi%C4%85teczny-klimat/page-2 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi