Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97448 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Nick:@malpki@trzy@ Wiek:15.5 Doświadczenie (w byciu adminem):rok Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:rok Steam / NonSteam:nonsteam ale jesli bedzie potrzebny bardzo to go zakupie odrazu Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!:jest wiele ludzi ktorzy graja na chetach w nocy nie ma gry wogole i wychodza ludzie z servera a i wiem ze mam inny nick mam falledge bo na malpki cos sie stalo Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:wiele zalezy tez czy weekend czy skola Kontakt: gg jesli bedzie trzeba podac to podam skeypa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97450 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 od razu można odrzucić brak steam wiek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Grudnia 2013 #97452 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Na Nie - Brak Steam - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97453 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 przepraszam od razu ze w poaniu nie dalem linka na przegrane godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97454 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 przepraszam od razu ze w poaniu nie dalem linka na przegrane godziny a jeslii bym ku[il stema to mam jakies szanse a w styczniu mam juz 16 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97455 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 najpierw kup steam i zloz podanie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97458 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ok kupie dzis zakupie na alegro a za 2 tygodnie napisze nastepne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Grudnia 2013 #97464 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Okej , tak więc zamykam . Jak będziesz chciał otworzyć to napisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi