Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97385 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 [align=center]Witam , przyszła mi do głowy myśl o konkursie na najlepszy wierszyk o Multi-head . W skrócie.. Zasady: 1. Wierszyk musi być o całej sieci nie o jednym serwerze 2. Minium 50 słów polskich 3. W wierszu nie mogą znaleźć się wulgaryzmy 4. Wiersz ma być napisany samodzielnie bez pomocy internetu (Ewentualnie do inspiracji ^^ ) 5. Udział może wziąść każdy należący do sieci Nagrody: Pierwsze Miejsce : Drugie Miejsce : Trzecie Miejsce : Czwarte Miejsce : Nagród jeszcze nie wymyśliłem , myślę , że to wszystko wyjdzie w trakcie jeżeli konkurs zostanie przyjęty . Proszę o wypowiedzi użytkowników [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97386 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Pomysł ciekawy, ale jestem za konkursami troszkę prostszymi i mniej pracochłonnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97438 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Kto będzie miał czas , komu będzie się chciało może wziąść udział , co do prostości chyba niema nic trudnego w napisaniu paru wersów tekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 6 Grudnia 2013 #97457 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 W sumie fajny pomysł. Po rymować każdy może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97465 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Zaje***ty pomysł ! Angela wjeżdża na majka // Wulgaryzmy + 1 PKT | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 6 Grudnia 2013 #97466 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Świetny pomysł ! Uuu ja Wam nawinę Wjeżdżam na bit ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 6 Grudnia 2013 #97490 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Pomysł świetny Chudy trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 6 Grudnia 2013 #97495 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Trzy Miej Nie nabijaj postów. Upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97496 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 pomysł spoko zajedziemy coś w świąteczne klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97498 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Klecha mniej więcej o to mi chodziło , żeby wprowadzić trochę świąteczny nastrój wierszykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97520 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Chodziło Ci o świąteczny nastrój, ale wierszyki o serwerowni aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97577 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Chudy, wjeżdżasz na bit, ale Ja Cię zniszczę, normalnie i moralnie zniszczę, nie to, żebym coś sugerował, ale po prostu mam w głowie wielki nie ogar... Będę stukał rymy, świąteczne, nie grzeczne, bez wulgarów, przy pomocy wokalu, nie internetowego szału, ivone gawaru, "dźwiękau", to będzie "śmigau" Zgadzam się z sugestią osobiście, podpisany przejrzyście, wielkimi i otwartymi literami, żebyście motyw skumali, a serwerownie wspierali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Grudnia 2013 #97589 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Pomysł konkursu ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 6 Grudnia 2013 #97594 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Oski weź nie świruj ^^ Słabe to jak moja wczorajsza kupa, bo dzisiejsza była ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Grudnia 2013 #97599 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Pomysł wydaje się interesujący , i również bardzo kreatywny . Bardzo chciałbym , zęby konkurs odbył się uczciwie , ale zapewne niektórzy wstawią gotowy wierszyk z googli.pl i na tym to się skończy . Aczkolwiek zobaczymy . Ps : Przypominam , żeby wyrażać swoje opinie , a nie bez sensu nabijać sobie posty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 7 Grudnia 2013 #97661 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Pomysł dobry oczywiście jestem za jak i wrzucę coś od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 7 Grudnia 2013 #97665 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 To czy wierszyk jest z googli łatwo sprawdzić. Wystarczy wkleić jeden wers takiego wiersza w wyszukiwarkę i mam po problemie. Poza tym kto będzie pisał na necie wierszyki o multi-headzie ? ;o Masohista pomysł jak na Ciebie o dziwo kreatywny ;] hapaj plusa ;] Tylko w końcu wiersze mają być o sieci czy o swietach? bo temat taki, a post inny bocie ;] ps. Oski poproś administracje o dział specjalnie dla Ciebie czy coś ahah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97726 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Fajny Pomysł ale wątpie że komuś będzie się chciało układać chyba że znajdzie sie jakiś POETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97750 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Fajny pomysł tylko jeszcze zeby byly fajne nagrody:)!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98085 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Wiersz ma być o MH ale może nawiązywać do świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98166 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Dawid już napisał za******wierszyk ale pokaże go dopiero jak przyjdzie czas ^^ o MH i nawiązujący do świąt // Kultura | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 8 Grudnia 2013 #98170 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem za // Wypowiedzi staramy się uzasadniać + 1 Pkt | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2013 #96144 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 ja już mam wierszyk który zagwarantuje mi 1 miejsce czekam na start konkursu już czuję się zwycięzcą hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2013 #102633 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Pomysł świetny ciekawe jakie Nagrody będą :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Stycznia 2014 #109340 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi