Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2013 #94003 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Bez wzoru, ale to samo za siebie mówi... [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Cheater' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:40119031' [AMXBans] Twoje IP: '89.68.51.207' I ja się pytam wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Grudnia 2013 #94004 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Rozmawiałem za adminem . Ban miał być za kulturę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2013 #94005 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dostałeś bana, za wyzywanie przez mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2013 #94007 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Na godzine za to, że napisałem na u@ "Wy*eb tego kur*a laggera" troszkę przesada... mógł by upomnieć tylko bądź... zareagować jak wcześniej go prosiłem o ogarnięcie zlagowanego typa... @edit Nie wyzywałem nikogo na mikro, używając mikro zazywczaj nie przeklinam, z małymi wyjątkami. Więc człowieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Grudnia 2013 #94008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Tak samo jak w przypadku cziterów, piszę się o takich typach z lagami na u@, w sposób kulturalny. Bez bluzg itp. Skoro tak się wyraziłeś, to ban słuszny. W koncu trafiło na matyska i dostałes bana, wiele razy dawniej ja Ciebie tez upominałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2013 #94009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Tak, tak teraz nagle każdy upominał etc. Proszę M@ o zamknięcie bo te wasze komentarze aż w oczy szczypią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Grudnia 2013 #94011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi