Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2013 #97013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Nick: karmazynowa broda Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Mam spore doświadczenie w tym temacie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: ok. 4 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/karmazynowa%20broda/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Przydał by się nowy Admin na serwa, a ja mam w tym doświadczenie i z chęcią pomogę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok 3 H Kontakt: GG, Steam Zbliżają się Święta i miło by było jak byście mi sprawili prezent w postaci tego Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 3 Grudnia 2013 #97015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Jestem na TAK -jesteś spoko -ogarnięty -duzo grasz - a nowy członek do pomocy sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Grudnia 2013 #97059 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Popatrz wcześniejsze podania, i zobacz czemu zostały odrzucone. Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Grudnia 2013 #97060 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi