POLAND. Napisano 2 Grudnia 2013 #96839 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Nick: POLAND. Wiek: 20. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę, że dam sobie 6 ponieważ miałem sporą przerwę z cs, ale podstawy pamiętam. Staż w CS-sie: 6 lat. Steam / NonSteam: Steam. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/POLAND./80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Ponieważ gram dużo na serwie, chciałbym pomóc innym adminom w zwalczaniu oszustów i ogólnie pilnować porządku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No myślę, że z 4-6 godzin. Kontakt: Steam (POLAND.), GG (Muszę sobie przypomnieć nazwę i hasło). Pozdrawiam POLAND. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96842 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Link do GT nie działa Ten jest aktualny http://www.gametracker.com/player/POLAND./80.72.43.106:27027/ Co do podania jestem na TAK Dużo gra , ogarnięty. A nie ma co ukrywać , że mamy braki wśród adminów dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96846 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Tak TAK TAK! + godziny na serwerze i forum + ogarnięty + miły i pomocny + często zgłasza na @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96902 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ode mnie też TAK:) Ogarnięty, da się pogadać więc loozik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96904 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Wielkie TAKKK ! Chociaz nie gram na tym serwerze , ale znam kolesia ! Gralem z nim na aim/awp/fy i mixy Ogarnięty , kulturalny, z poczuciem humoru . Na pewno ogarnie admina. Ps: Poleca dobre herbaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96905 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Przed resetem gametrackera często w nocy grałem na odd2 z czornym itd, a Polad to ogarnięta osoba i zabawna.Na pewno ogarnie tą posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96909 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Jak najbardziej na tak. Aktywny, ogarnięty... Poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96911 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Z tego co wiem rekrutacja na admina ODD2 nadal jest zamknięta, więc nie wiem po co to podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Grudnia 2013 #96918 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Zielona, oj ti ti. Lece na czitach też złożył podanko. A myślę że 2 adminów takich aktywnych jak Poland i Lece na czitach, powinno się przyjąć. Przecież dobrze viemy jak jest na dd2, i kto tak naprawdę adminuje, kto nie adminuje z braku czasu i to usprawiedliwia, a kto ma w dupie. Co do podania jestem na Tak, znam ogarnia, tylko nie wchodz na serwer pocpany wtedy kiedy ja (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Grudnia 2013 #96921 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Rekrutacja jest zamknięta, trochę cierpliwości. Może są inni kandydaci, czekający na swoją szansę? Grajmy na równych zasadach, bądźmy fair w stosunku do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Grudnia 2013 #96922 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi