Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96838 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Mam kilka Propozycji Co do zmiany w Serwerze dd2 ;33 - Zamiast Granata Śnieżka - Ubranie mikołaja - Śnieg - Zamiast Normalnej paki , To choinka - Mape De_Dust2_xmas - Prezenty To chyba tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96851 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Na dd+dm nie ma he ubranie mikolaja jestem na tak snieg jestem na tak na tym serwie nie ma paki Jestem za. ta mapa jezeli bys wytlumaczyl o co chodzi z tymi prezentami to sie wypowiem jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96887 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Tak samo jak frig. XI. Nie wypowiadamy się na tematy z propozycjami bądź problemami dotyczącymi serwerów, na które nie zaglądamy, bądź bywamy sporadycznie. Wypowiedzi takie będą uważane za spam i nagradzane ostrzeżeniami. IX. Odpowiadając w podaniach na jakąkolwiek funkcję konieczne jest uzasadnienie swojej decyzji. "Powody up" lub podobne uzasadnienia skutkować będą ostrzeżeniem. [ WARN ] | Procentowy /Procentowy, Pozdruś grywa na tym serwerze tylko zresetował się GT stąd nie widać jego godzin. Zdejmuję ostrzeżenie /El Gordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Grudnia 2013 #96892 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 A ja właśnie jestem za tym aby wgrać śnieżke fajnie by było od razu przez okres zimowy zobaczyć jak sprawują się właśnie granaty na dd2 dm Co do reszty propozycji jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Grudnia 2013 #96913 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Wszystko oprócz tych he, opcja dobra. I z tego co wiem to na każdym serwerze to będzie XI. Nie wypowiadamy się na tematy z propozycjami bądź problemami dotyczącymi serwerów, na które nie zaglądamy, bądź bywamy sporadycznie. Wypowiedzi takie będą uważane za spam i nagradzane ostrzeżeniami. [ WARN ] | Procentowy Narkomanov ma admina na dd2+dm. sciągam ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96916 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Przepraszam , że sie wypowiem ale ... @narkomanov to dobrze jak bedzie na każdym serwerze Mam nadzieje , że na aim/awp/fy też coś dodadzą. Mam tylko jeszcze jedną propozycje : Co wy na to jakby dodać jakiś rożniący się strój dla administratora? ( Mikołaj , elf itp. ) XI. Nie wypowiadamy się na tematy z propozycjami bądź problemami dotyczącymi serwerów, na które nie zaglądamy, bądź bywamy sporadycznie. Wypowiedzi takie będą uważane za spam i nagradzane ostrzeżeniami. [ WARN ] | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 3 Grudnia 2013 #96959 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 1. Na nie , ponieważ nie ma granatów 2. Na tak 3. Oczywiście 4. Tak jak frig na tym serwerze nie ma paki . Na nie 5. Na Tak. 6. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2013 #96977 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 1. Fajna opcja 2. tak 3. Jak najbardziej : ) 4. nie 5. Tak. 6. tak Pozdrawiam. mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97710 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Kiedyś gralem na dd2 i byly sniezki zamiast granatow byli mikolaje zamiast normalnych ct i tt i sie fajnie gralo byl nastrój taki świąteczny bylo zajefanie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 9 Grudnia 2013 #98499 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wszystko procz tych sniezek :sciana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 10 Grudnia 2013 #98530 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 zamykam, ponieważ są prace nad serwerami, gdy uspokoi się sytuacja, wtedy propozycje będą brane pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi