Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96815 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Nick: Lece na czitach Wiek: 20 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem 4 lata temu aczkolwiek troche mi sie pozapominało:) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4/10 Staż w CS-sie: trudno policzyć 4 lata temu grałem a teraz wróciłem do CS sumując: około 3 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:35521769 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Lece%20na%20czitach/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Powiem krótko. Lubie pograć, aczkolwiek z cheaterami się gra ciężko. Niektórzy nie ogarniają mikrofonu i ogólnie trzeba porządek zrobić. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3-4 godzin Kontakt: GG 6850761 PS. Wiem, że rekrutacja zamknięta ale myślę, że by się często grający admin przydał. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96819 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ode mnie wielkie TAK. Bardzo często go widzę na serwerze , kultura ok żadnych problemów nie sprawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96822 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 jestem na TAK Wypowiedź się uzasadnia! Upomnienie. /sula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96826 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Jestem na tak. Masa zgłoszeń o cheaterach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 2 Grudnia 2013 #96837 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Jestem na tak! Ogarnie na 100% admina. Ogarnięty i dużo gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96847 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Neutral. Za mało na forum... Nie znam cie. tylko wiem, ze zgłaszasz graczy mi na steam Daj się lepiej poznać... Nie posyłaj podania na steam. Taka dobra rada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Grudnia 2013 #96912 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 O jest i Piknik bot W sumie czekałem na to podanie już jakiś czas, bo znam tego bota nie od dzisiaj, nie od wczoraj. Ode mnie masz wielkie Tak, i myślę że enty przymruży oko z tą zamkniętą rekrutacją dla Ciebie. Często z rana bywasz jak i wieczorem/nocą. Nigdy nie miałem problemu z Tobą, ogarnięty przy gadce do mikro jak i na steam. No więcej nie piszę, bo zrzygasz tęczą się (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96915 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No to teraz trzeba posprzątać bo tęcza wyleciała... Co to ma być za spam? Upomnienie. /sula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96917 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ode mnie też masz TAK ! Znam cie z aim/awp/fy . Wydajesz się ogarnięty :good: "+" -wiek -kultura -godziny "-" -mało na forum Moim zdaniem ogarniesz admina, ale popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Grudnia 2013 #96923 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Podobnie jak u drugiego kolegi składającego podanie. Mała różnica...pamięć mam dobrą, podpadłeś mi ignorując nasze prośby o nie kampieniu na respie. Przyszłemu adminowi nie przystoi takie zachowanie. Traktuj to jako szansę na przemyślenie swoich czynów i złożenie ponownie podania wtedy, gdy będzie właściwy moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Grudnia 2013 #96931 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362181 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi