Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Lece na czitach

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Lece na czitach

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem 4 lata temu aczkolwiek troche mi sie pozapominało:)

Znajomość AMXX (W skali 1-10):   4/10

Staż w CS-sie: trudno policzyć 4 lata temu grałem a teraz wróciłem do CS sumując:  około 3 lat

Steam / NonSteam: STEAM_0:0:35521769

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Lece%20na%20czitach/80.72.43.106:27027/

Dlaczego TY .!: Powiem krótko. Lubie pograć, aczkolwiek z cheaterami się gra ciężko. Niektórzy nie ogarniają mikrofonu i ogólnie trzeba porządek zrobić.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3-4 godzin

Kontakt: GG 6850761

PS. Wiem, że rekrutacja zamknięta ale myślę, że by się często grający admin przydał.

Pozdrawiam:)

Neutral. Za mało na forum... Nie znam cie. tylko wiem, ze zgłaszasz graczy mi na steam :D Daj się lepiej poznać... :)

Nie posyłaj podania na steam. Taka dobra rada :)

O jest i Piknik bot :)

W sumie czekałem na to podanie już jakiś czas, bo znam tego bota nie od dzisiaj, nie od wczoraj. Ode mnie masz wielkie Tak, i myślę że enty przymruży oko z tą zamkniętą rekrutacją dla Ciebie. Często z rana bywasz jak i wieczorem/nocą. Nigdy nie miałem problemu z Tobą, ogarnięty przy gadce do mikro jak i na steam.

No więcej nie piszę, bo zrzygasz tęczą się (:

Ode mnie też masz TAK ! Znam cie z aim/awp/fy . Wydajesz się ogarnięty  :good:

"+"

-kultura

-godziny

"-"

-mało na forum :(

Moim zdaniem ogarniesz admina, ale popraw aktywność na forum :)

Podobnie jak u drugiego kolegi składającego podanie. Mała różnica...pamięć mam dobrą, podpadłeś mi ignorując nasze prośby o nie kampieniu na respie. Przyszłemu adminowi nie przystoi takie zachowanie. Traktuj to jako szansę na przemyślenie swoich czynów i złożenie ponownie podania wtedy, gdy będzie właściwy moment.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...