Skocz do zawartości

[BEZ UB]super frankie modele

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: SUPER FRANKIE LAMPARD

Godzina, data zdarzenia: 21:35~ 01.12.2013 

Serwer: Only DD2

Link do screenów: http://speedy.sh/BjQ...per-frankie.rar

STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:28904895

Tutaj link gdzie się odwoływałem :

http://multi-head.pl/topic/17734-super-frankie-ssy/#entry106140

Nie mogę dostac UB, ponieważ mam podmianke modeli tylko i wyłącznie dlatego, iż mam mało fps (można to zauważyc na ss'ach). Na swoje usprawiedliwienie chciałbym powiedziec, że nie miałem pojęcia iż podmianka (jakakolwiek) na publiku jest zabroniona (Wiem, nie czytałem regulaminu ale kto czyta regulamin przed wejściem na nieznany serwer). Grałem kilka godzin na tym serwerze i do głowy mi nie przyszło, żeby zostac tu na dłużej ale okazało sie, że serwer mi się spodobał i chciałbym tu zawitac na dłużej, dlatego stąd moje pytanie, a zarazem prośba. Jeżeli usunę tą podmianke i przy następnych zrobionych mi ss'ach wyjdzie, że usunąłem podmienione modele mam szanse na UB czy też nie ? Jeżeli dostane UB natychmiast usuwam podmienione modele i gram na normalnych.

Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moje odwołanie.

Zanim wejdziesz na Serwer, powinieneś zapoznać się z Regulaminem danego Serwera.

Masz jeszcze jedną Szansę, by zagrać na Serwerze. Lecz, nie za darmo. Musisz wykonać 100 Reklam naszej Sieci. [ Zrobić, nie KUPIC  ! ]

Na Chwilę obecną...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

aztn.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...