Skocz do zawartości

Kiedy bedzie dobrze ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko, na ktore chcialbym uslyszec konkretna odpowiedz.

Kiedy wszystko bedzie dobrze z tym codem ?

Mial byc obiecany nowy COD, ktorego narazie nie widac ?

Kiedy zostanie poprawione najpotrzebniejsze rzeczy na servie ?

Pisalem o tym setki razy i caly czas konczy sie na tym samym.

Mozecie w koncu sie tym zajac ?

Albo poprostu napiszcie, ze nic nie bedziecie z tym robic, a nie caly czas wymyslac nowe rzeczy....

Rozumiem, że chodzi ci o aktualne problemy.

Disconnect prowadzi aktualnie poprawki, dlatego parę serverów jest na chwilę wyłączanych.

Jeżeli chodzi ci o poprawki generalne servera, to jak wiadomo h@ są w trakcie naprawiania tego wszelakiego syfu.

Pozdrawiam, w imieniu h@ proszę o cierpliwość.

Dodam od siebie. Kiedy będzie dobrze w tym kraju. Kiedy w końcu zaczniemy żyć jak ludzie. Kiedy wyrównają się nasze dochody z unia. I czemu to nie zależy od Ciebie Kindziak. Jeśli Twoje IQ jest wyższe od 60 wnioski z mojej wypowiedzi wyciągniesz sam.

• Administrator

Z tego co mi przekazali to powinno być dobrze już w najgorszym wypadku we wtorek. Zobaczymy możliwe że uda się już w weekend, lecz wątpię.

Mogę również obiecać że wynagrodzę was za te wszystkie błędy co teraz mają miejsce na serwerach, aby nikt sobie nie pomyślał że olewamy sprawę.

NO ja właśnie też jestem coraz bardziej zawiedziony tą serwerownią. Co chwila są jakieś bugi na serwach, forum nie działa itp. Ja osobiście już prawie na tej serwerowni nie pogrywam, bo są lepsze od niej. A szkoda, bo ta była zajebista :) No cóż, może jak naprawicie to wszystko i się ogarnienie to myślę, że wszystko powróci do normy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...