Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie.

HardeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HardeQ

Doświadczenie (w byciu adminem): Spore. Kto jest z nami dłużej ten wie :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,9/10. [Tak, kiedyś robiłem pluginy]

Staż w CS-sie: Już 8 lat może będzie.

Steam / NonSteam: Steam :]

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/HardeQ/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: Osobiście czasu jeszcze nabitego do końca nie mam [za pewno to przez te ciągłe poprawki disconnecta przez które server jest off bądź się crashuje].

Jednakże, jestem odpowiedzialną osobą i wiem co mam robić jako admin. Chciałbym zajmować się serverem w sposób, by chiterzy się nie przedostawali przez "moje ręce".

Pilnowanie regulaminu, a gdy pojawi się bug np. kondycji, zmiany mapy. Dodam, że jestem aktywny na u@ co pewnie potwierdzą admini. Tylko gdy wypatrzę jakiś problem to go zgłaszam, tak mógłbym problem anihilować sam.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Powiedzmy od 2 godzin do czasu nieokreślonego. Mogą być to dwie godziny, a może być osiem.

Kontakt: steam hardeq3232, TS, telefon tylko dla "zaufanych".

Na taak ! 

+wiek

+steam

+godziny

Wgl. Jest ogarnięty , fajnie się z nim rozmawia na ts, ładne banie na aim/awp strzela :)

Myślę , że ogarnie admina na tym serwerze :) 

Masz moje tak ale dopiero jak dobijesz godziny, wiem, że starasz się pomagać serwerowni, ale niestety wymagania są wymaganiami, gdy wbijesz 30 godzin masz u mnie tak. :)

Godziny aktywne, wyraźnie poprawiona aktywność na serwerze. Masz moje tak.

aha to sory ja gram na cod 500k + dm. nie wiedzialem ze nie mozna sie wypowiadac w podaniach na inym serverze ja go ocenilem po wymaganiach. I podanie bylo przekonujące

// Dobrze rozumiem , ale radzę zapoznać się z regulaminem , dostajesz 2 upomnienie / LOVO .

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...