HardeQ Napisano 30 Listopada 2013 #90741 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Nick: HardeQ Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore. Kto jest z nami dłużej ten wie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,9/10. [Tak, kiedyś robiłem pluginy] Staż w CS-sie: Już 8 lat może będzie. Steam / NonSteam: Steam :] Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/HardeQ/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Osobiście czasu jeszcze nabitego do końca nie mam [za pewno to przez te ciągłe poprawki disconnecta przez które server jest off bądź się crashuje]. Jednakże, jestem odpowiedzialną osobą i wiem co mam robić jako admin. Chciałbym zajmować się serverem w sposób, by chiterzy się nie przedostawali przez "moje ręce". Pilnowanie regulaminu, a gdy pojawi się bug np. kondycji, zmiany mapy. Dodam, że jestem aktywny na u@ co pewnie potwierdzą admini. Tylko gdy wypatrzę jakiś problem to go zgłaszam, tak mógłbym problem anihilować sam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Powiedzmy od 2 godzin do czasu nieokreślonego. Mogą być to dwie godziny, a może być osiem. Kontakt: steam hardeq3232, TS, telefon tylko dla "zaufanych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Listopada 2013 #89764 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Dla Hardq'a tak, znam go dlugo m.in. bylismy razem adminami cod. Mysle ze jest ogarniety, mily i poradzi sobie z ta funkcja, oraz spelnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89766 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Na taak ! +wiek +steam +godziny Wgl. Jest ogarnięty , fajnie się z nim rozmawia na ts, ładne banie na aim/awp strzela Myślę , że ogarnie admina na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89390 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jestem na TAK Miły Pomocny Bezkonfliktowy :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #95868 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem na tak ponieważ: Wiem że ogarniesz tą funkcje Wiek Steam Miły, kulturalny, pomocny itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 1 Grudnia 2013 #95871 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 na TAK!!!! spoko koleś duzo gra ogarnięty pisze na U@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 1 Grudnia 2013 #96545 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem na Tak. -Aktywny -Doświadczony -Ogarnięty -Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 1 Grudnia 2013 #96639 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Powiem to ostatni raz osoby które nie grają na codzie 800lev nie mają prawa wypowiadać się w podaniu na admina cod'a 800. A co do podania jestem na tak. Widzę cię na serwerze często i przyda się jeszcze jeden admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96805 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ja oczywiście jestem na TAK! Spełnia wszystkie warunki i jest bardzo miły co ma wpływ na pracę z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Grudnia 2013 #96807 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Masz moje tak ale dopiero jak dobijesz godziny, wiem, że starasz się pomagać serwerowni, ale niestety wymagania są wymaganiami, gdy wbijesz 30 godzin masz u mnie tak. Godziny aktywne, wyraźnie poprawiona aktywność na serwerze. Masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 3 Grudnia 2013 #97091 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 dobijesz do 30godz napisz do kogoś z administracji to zostanie temat otwarty do dalszego rozpatrzenia // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Grudnia 2013 #97671 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Otwieram. Gracz dobił 30 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97707 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 7 Grudnia 2013 #97717 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Smyku ja ciebie ani razu nie wiedziałem na serwerze cod 800. Osoby które nie grają na danym serwerze nie mają prawa się wypowiadać w podaniach na admina na dany serwer. A jeśli myślę się to podaj swój nick z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97721 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 aha to sory ja gram na cod 500k + dm. nie wiedzialem ze nie mozna sie wypowiadac w podaniach na inym serverze ja go ocenilem po wymaganiach. I podanie bylo przekonujące // Dobrze rozumiem , ale radzę zapoznać się z regulaminem , dostajesz 2 upomnienie / LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Grudnia 2013 Autor #97780 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 @REFRESH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Grudnia 2013 #97907 Administrator Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi