HardeQ Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Nick: HardeQ Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore. Kto jest z nami dłużej ten wie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,9/10. [Tak, kiedyś robiłem pluginy] Staż w CS-sie: Już 8 lat może będzie. Steam / NonSteam: Steam :] Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/HardeQ/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Osobiście czasu jeszcze nabitego do końca nie mam [za pewno to przez te ciągłe poprawki disconnecta przez które server jest off bądź się crashuje]. Jednakże, jestem odpowiedzialną osobą i wiem co mam robić jako admin. Chciałbym zajmować się serverem w sposób, by chiterzy się nie przedostawali przez "moje ręce". Pilnowanie regulaminu, a gdy pojawi się bug np. kondycji, zmiany mapy. Dodam, że jestem aktywny na u@ co pewnie potwierdzą admini. Tylko gdy wypatrzę jakiś problem to go zgłaszam, tak mógłbym problem anihilować sam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Powiedzmy od 2 godzin do czasu nieokreślonego. Mogą być to dwie godziny, a może być osiem. Kontakt: steam hardeq3232, TS, telefon tylko dla "zaufanych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Dla Hardq'a tak, znam go dlugo m.in. bylismy razem adminami cod. Mysle ze jest ogarniety, mily i poradzi sobie z ta funkcja, oraz spelnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Na taak ! +wiek +steam +godziny Wgl. Jest ogarnięty , fajnie się z nim rozmawia na ts, ładne banie na aim/awp strzela Myślę , że ogarnie admina na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jestem na TAK Miły Pomocny Bezkonfliktowy :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem na tak ponieważ: Wiem że ogarniesz tą funkcje Wiek Steam Miły, kulturalny, pomocny itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 na TAK!!!! spoko koleś duzo gra ogarnięty pisze na U@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem na Tak. -Aktywny -Doświadczony -Ogarnięty -Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Powiem to ostatni raz osoby które nie grają na codzie 800lev nie mają prawa wypowiadać się w podaniu na admina cod'a 800. A co do podania jestem na tak. Widzę cię na serwerze często i przyda się jeszcze jeden admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ja oczywiście jestem na TAK! Spełnia wszystkie warunki i jest bardzo miły co ma wpływ na pracę z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Masz moje tak ale dopiero jak dobijesz godziny, wiem, że starasz się pomagać serwerowni, ale niestety wymagania są wymaganiami, gdy wbijesz 30 godzin masz u mnie tak. Godziny aktywne, wyraźnie poprawiona aktywność na serwerze. Masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 dobijesz do 30godz napisz do kogoś z administracji to zostanie temat otwarty do dalszego rozpatrzenia // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Otwieram. Gracz dobił 30 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Smyku ja ciebie ani razu nie wiedziałem na serwerze cod 800. Osoby które nie grają na danym serwerze nie mają prawa się wypowiadać w podaniach na admina na dany serwer. A jeśli myślę się to podaj swój nick z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 aha to sory ja gram na cod 500k + dm. nie wiedzialem ze nie mozna sie wypowiadac w podaniach na inym serverze ja go ocenilem po wymaganiach. I podanie bylo przekonujące // Dobrze rozumiem , ale radzę zapoznać się z regulaminem , dostajesz 2 upomnienie / LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 @REFRESH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Grudnia 2013 Administrator Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi