Guest Guest Posted November 29, 2013 Siemka , mam problem , iż , gdyż , ponieważ nigdy nie grałem na waszej serwerowni , a mam problem z wejśćiem na serwery , jaki kolwiek , wyskakuje mi , że zostałem zbanowany .. Nie wiem o co chodzi , może ktoś jakoś pomóc ? Moje Ip:83.21.181.157 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted November 29, 2013 Ban powinien zniknąć z czasem . Musisz poczekać Share this post Link to post Share on other sites
bydlak 0 Posted November 29, 2013 Też tak miałem kilka razy ale za jakiś czas czy na drugi dzień normalnie mogłem wejść . Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted November 29, 2013 Tylko , że ja czekam ponad dwa tygodnie więc nie jest mi fajnie czekać ... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted November 29, 2013 Może by ktoś pomógł , a nie mam liczyć na Swoją łaskę , to naprawdę jest ciężki przypadek i nie sądzę , że samo się zrobi jeżeli mam 2 tyg.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted November 29, 2013 My nie mamy na to wpływu. Resetowałeś ruter? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 2, 2013 Brak zainteresowania //zamykam Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 2, 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites