Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96124 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Witam wchodz?? dzi?? na serwer a tu patrze nie mog?? wybra?? ??adnej klasy premium co si?? dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeT Napisano 28 Listopada 2013 #96125 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Mam taki sam problem... Nie wiem, co sie stalo, ale mam nadzieje, ze w jak naszybszym czasie zostanie to naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Listopada 2013 #96130 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Takie rzeczy zg??aszamy do HeadAdmin??w [ H@ ] . GG/Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Listopada 2013 #96131 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 ***Wiadomo?? wygenerowana automatycznie*** Wtek zosta?? zamknity przez moderatora forum. Je??li si z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderator??w lub administrator??w. Pozdrawiamy Zesp???? Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi