Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96109 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 mam takie maly ptyanie mnianowicie znajdzie sie jakas adekwatna osoba by przywrocic server do gry ?? trwa juz to 3 dni i albo nic nie robicie z tym albo poprostu nie umiecie sobie poradzic z problemem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Listopada 2013 #96114 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Z tego co wiem na serwer wgrywany jest nowy system jak sko??cz?? b??dzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96126 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 No w??a??nie uszanuj to, ??e Administracja pr??buje udoskonali?? serwer by mi??ej si?? gra??o jak ju?? masz jak???? spraw?? to z szacunkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Listopada 2013 #96129 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 ***Wiadomo?? wygenerowana automatycznie*** Wtek zosta?? zamknity przez moderatora forum. Je??li si z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderator??w lub administrator??w. Pozdrawiamy Zesp???? Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi