Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #95983 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Tw??j nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Wczoraj oko??o Po??udnia Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:9528 [AMXBans] Twoje IP: '83.23.3 [AMXBans] ========================== Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'WYPIERDALAJ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentn [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:9528 [AMXBans] Twoje IP: '83.23.3 [AMXBans] ======================================= Co to ma by?????? Gdzie ten minus ma kulture ? Co Adminku, za du??y op??r na B i w trupie pada??e?? jak g??wno ? :D Demo z rozpisk???? prosz????, skoro ssy nie zosta??y zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 28 Listopada 2013 #95990 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Na jakim serwerze dosta??e?? bana i kto Ci?? zbanowal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96043 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Na OnlyDD2, wczoraj. Nie wiem kto banowa??, wiem tyle co mam w wycinku z konsoli. Sory za tytu?? tematu, ale pisa??em w nerwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Listopada 2013 #96294 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Proszę admina banującego o wypowiedź i wyjaśnienie sytuacji . Taki powód jest niedopuszczalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Listopada 2013 #96306 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Admin banujący to ten , który wczoraj utracił swoją funkcję tłumacząc się że ktoś "włamał" mu się na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96475 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Na moje jest to chore za takie powody admin powinien byc karany i to ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96481 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam, przepraszam, że wcześniej nie przedstawiłem demka, ale forum nie działało prawidłowo.Pomyliłem sie co do kolegi, miał on mieć zrobione ss-y, co nie zmienia faktu , że uznałem go za gracza grającego nieczysto. link;http://speedy.sh/nSqQB/aim.dem niech UBT się wypowie. od 1 sek do 1;30 Przepraszam za powód bana, ale odkąd serwer jest w naprawie, to cziterów jest masa i graja sobie w kotka i myszke z adminami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 30 Listopada 2013 #95037 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Przyjmujemy przeprosiny. Dostajesz punkt ostrzeżeń dla administratora. Kolejny taki ban nie skończy się ostrzeżeniem a utratą admina. Ty jako admin, nie możesz sobie pozwolić na takie zachowanie. Powinieneś świecić przykładem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 30 Listopada 2013 #94618 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 od 2:30 kiedy gracz jest na podescie, ładnie skanuje na model w trupie, ładnie przez skrzynke na model, ba nawet chce zabijac kogoś kto właśnie pada na glebe, słabe esp dosyć od kiedy patrzy na brame również od momentu stania na podescie, nie moze sie chyba zdecydować czy trup, brama, i nawet okno sie pojawia bo on wie ze tam wlasnie skoczy typek, ktory jest na cicho. Dla mnie jesteś typie odpalony na 101% Morelek nawet jak cziter, to nie pisz tak, bo brzydko be be be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #92031 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Nie wiem czy wiesz, ale na podeście jestem od 2:38. 2 sekundy wcześniej wylatuje flesz z trupa i słychac jak byk stado TT które wbiega ns BSa. 03:19 - ct zabija z gaila na środku typa.....gdzie mam spojrzeć, za plecy na podest?D Nie, na brame. -B 03:27 - słychać 2 z TT wybiegających...bot na głośnikach by to usłyszał. Skoro trup raczej czysty, więc co się robi? Pilnuje brame i okno, a trupa na słuch lecisz -B Kolejnee 2 czy tam 3 zabicia są normalne....weź Ty może obejrzyj to demo na WH bo nie wiem jak tam je ogłądałeś. Za jedną rundę banować..ehhh. Za skany na papierowym nuke też byś zbanował ? Nie ma tam żadnej mojej reakcji na model i ani razu nie modelowałem. Zresztą widzę, że pojęcie o demkach masz Narkomanov - zerowe. Proszę osoby z doświadczeniem o rzucenie okiem i oczywiście UB. Nic więcej nie mam do dodania. Cała runda na -B PS. Wybacz MS13 za nazwanie Cię minusem, pisałem w nerwach wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #96486 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 To jest jakaś kpina ???!!!!! 4 dni czekam za UB!! Ban za uj wie co, demo czyste jak łza...wy sobie jaja robicie z ludzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #96488 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Daj sid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 1 Grudnia 2013 #96489 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Oglądałem demo na WH i widać ewidentnie że odpalasz. Widać masz dobre słuchawki, bo trup czysty nie jest. Dawanie mu ub, to jakas kpina :] bot na głośnikach by to usłyszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #96562 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Daj sid [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:952871912' [AMXBans] Twoje IP: '83.23.31.177' [AMXBans] ======================================= Oglądałem demo na WH i widać ewidentnie że odpalasz. Widać masz dobre słuchawki, bo trup czysty nie jest. Dawanie mu ub, to jakas kpina :] Weź Ty wyjdź mi z tego odwołania gościu, bo nie masz tu nic do gadania. Twoje pojęcie o demach jest żałosne i nie wiem jakim prawem Ty masz w ogóle Admina. Wyjdź I proszę niech oceną zajmie się UB Team a nie jakiś nołnejm bez pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 1 Grudnia 2013 #96564 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A ja proszę o warna dla Ciebie, za obrazę admina. I byś się zdziwił moim pojeciem o demach, rozpustniku. Dla mnie jestes +b Wyjść zawsze ty możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #96565 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Nie wdaję się z Tobą z dyskusje..masz problem to pisz PW a nie szopki w odwołaniu mi robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #96568 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Gracz jest czysty. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #96569 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi