leeeeebo? Napisano 26 Listopada 2013 #95929 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Nick : czorny Data ( Od kiedy do Kiedy ) : 27.11 - 10 grudzień Powód : Nie bede ukrywal, moge byc nieobecny ponieważ zaplate za usluge internetu nastapi 27.11 czyli w dzien ostateczny, albo dzien pozniej, tak akurat mam kwit. Nie wiem ile czasu przelew będzie szedł, ale mysle ze okolo 3dni maks 5, bo inny bank netia ma niz ja. Wole teraz o tym zapisać niż nagle zniknac na okres tygodnia, 10 dni , nie chce aby myslano ze zostawilem sieć tak o i polazlem sobie, dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 26 Listopada 2013 #95936 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Okej . Nieobecność przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 26 Listopada 2013 #95937 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi