Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95682 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Witam ! Mój problem polega na tym , że : Przeinstalowalem calego cs z powodu , że nie mogłem grać mixów , gdy wchodzilem na serwer wyskakiwało " could not connect to server " , wieć postanowiłem reinstal. cs zrobić , niestety to było najgorsze co mogłem zrobić . Ponieważ gdy przeinstalowałem cs. i wszedłem do gry , to cs wydawał sie taki "inny" , taki bardziej "zamulony" , "wolniejszy" ( zmiana czułości myszki za dużo nie pomagała ) , od razu "ciężej" się grało . Ogółnie wczesniej grałem na plika sprzed aktualizacji i grało mi się bardzo fajnie . Teraz to po prostu katastrofa . Gdy próbuje wgrać pliki sprzed aktualizacji to wyskakuje błąd o treści ( link: http://www.speedyshare.com/F9D4e/blad.png ) wgl. nie moge cs. odpalić . "haPciu" zaproponował mi abym zrobił "przywrócenie systemu" , nie zadziałało Bawie się już z tym z 2-3 dni i naprawdę nie wiem co już mam robić . Proszę o pomoc , na pewno jakoś sie odwdzięczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Listopada 2013 #95687 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Po prostu musisz mieć nowe pliki aktualizacji i nic na to nie poradzisz ja już się do tego przyzwyczaiłem tobie też radzę no chyba że chcesz przerzucić się na ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95688 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Spróbuj przeinstalować steama, ponownie cs'a, a następnie usuń wszystkie ukryte podfoldery na dysku związane ze Steamem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95689 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Spróbuj przeinstalować steama, ponownie cs'a, a następnie usuń wszystkie ukryte podfoldery na dysku związane ze Steamem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95700 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 "Podfoldery" , możesz troche jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Listopada 2013 #95701 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Nic ci to nie da bo problem za jakiś czas wróci i chodzi mi tu o krótki czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95707 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Czyli jedynym wyjściem jest przyzwyczaić się do tego cs ?! Mam tylko pytanie , robiłes coś z tym cs (jakieś komendy) by "płynnien" , "lepiej" chodził ? PS:Błągam o pomoc . Moze ktoś wie jak to naprawić . Po prostu grać się nie da . Wszystko chodzi tak jakby troche "zamulone" . Wgl. strzelać teraz się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95756 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Problem rozwiązany . Dla tych którzy maja podony problem , wystarczy wyłączyć synchronizację pionową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 25 Listopada 2013 #95801 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Problem rozwiązany więc zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 25 Listopada 2013 #95802 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi