Skocz do zawartości

[BEZ UB]come on

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

http://multi-head.pl/topic/17474-ss/

sssy czyste, data modyfikacji jest taka jaka mam na komputerze, o niczym nie swiadczy. UB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W ile minut po zrobieniu ssow zdolalem ukryc czity w paintcie lub innym super programie? Myslcie i nie badzcie chamami, znajdzcie moje ssy z dd2 only, tez pewnie 2006 rok. Dawac UB, bez prosze bo mi sie nalezy!

Nie chce mi się wierzyć, że masz 2006 rok na komputerze i nie masz zamiaru tego zmienić.

BTW to są kolejne screeny, których czas modyfikacji jest dziwny (chociażby rok) i są "robione" co drugą sekundę, np. '34, '34, '36, '36, '38. Widziałem takich sporo i zwykle potem gracze w końcu byli banowani. Jak dla mnie śmierdzi antyss.

Jestescie za glupi nawet na sprawdzanie ssow;] Banda idiotow i tyle. Demo barany sprawdzac jak ssow nie umiecie. Chuj mnie obchodzi czy wierzysz jaka mam data na komie;] hahah idioci wszedzie:D mam juz ub ale sprawe moglibyscie wyjasnic, a nie banujecie i laske jeszcze robicie przy ub tepe chuje..

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

aztn.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...