Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95655 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 http://multi-head.pl/topic/17474-ss/ sssy czyste, data modyfikacji jest taka jaka mam na komputerze, o niczym nie swiadczy. UB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W ile minut po zrobieniu ssow zdolalem ukryc czity w paintcie lub innym super programie? Myslcie i nie badzcie chamami, znajdzcie moje ssy z dd2 only, tez pewnie 2006 rok. Dawac UB, bez prosze bo mi sie nalezy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95679 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Człowieku kto tu jest chamem? zobacz co wypisywałeś na SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Listopada 2013 #95683 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 http://multi-head.pl/topic/17474-ss/ W ile minut po zrobieniu ssow zdolalem ukryc czity w paintcie lub innym super programie? Myslcie i nie badzcie chamami, No myślimy nastał takie czasy że w czitach jest anty ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95692 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ale zjeby:D:D nic sie nie zmienia:*:* Pozdro od caroline, mam juz ub nooby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 25 Listopada 2013 #95698 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Faktycznie przy poprzednich odwołaniach ssy też miały datę 06 rok. A ub dawał Ci admin kołodziej. http://multi-head.pl/topic/17431--/#entry104827 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95728 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Nie chce mi się wierzyć, że masz 2006 rok na komputerze i nie masz zamiaru tego zmienić. BTW to są kolejne screeny, których czas modyfikacji jest dziwny (chociażby rok) i są "robione" co drugą sekundę, np. '34, '34, '36, '36, '38. Widziałem takich sporo i zwykle potem gracze w końcu byli banowani. Jak dla mnie śmierdzi antyss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95736 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Jestescie za glupi nawet na sprawdzanie ssow;] Banda idiotow i tyle. Demo barany sprawdzac jak ssow nie umiecie. Chuj mnie obchodzi czy wierzysz jaka mam data na komie;] hahah idioci wszedzie:D mam juz ub ale sprawe moglibyscie wyjasnic, a nie banujecie i laske jeszcze robicie przy ub tepe chuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95741 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Gościu weź wyjdź i ludzi nie denerwuj, a idiotów to szukaj w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 25 Listopada 2013 #95742 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Poza tym ssy są robione na serwerze, więc czas z serwera, data itp. Sprawa trafi do kogoś wyżej kto zdecyduje o twoim losie. Na razie powinien być ban, do wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Listopada 2013 #95746 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Listopada 2013 #95747 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi