Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #97322 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jestem na nie. Powód: potrzebuje obrońcy, nie potrafi obronić się przed słowami krytyki lub nie jest zainteresowany własnym podaniem. W związku z powyższym na serwerze też nie będzie umiał sam ocenić sytuacji. PS Co robią moderatorzy na tym forum. Ludzie kolejny raz piszą wątek w tym samym podaniu. To, że było ono zawieszone nie wykasowało Waszych postów. Tym bardziej, że Wasza opinia jest niezmienna. Widzę, że czas ogarnąć stanowiska moderatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 11 Grudnia 2013 #98647 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Czy to ma być żart? Pozdruś napisał w tym temacie 4 posty. Wiem, że Ci zależy na wbiciu jak największej ilości postów na forum, ale nie takim postępowaniem. Zaśmiecasz ten temat, broniąc kolegi (ile Ci płaci za ochronę?). Jestem za tym co napisał El gordo. Tak więc jestem na NIE, osoba składająca podanie, nie potrafi konstruktywnie odpisać na posty związane z jego krytyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 11 Grudnia 2013 #98675 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 neutral/nie -Nie grasz często, a jak juz grasz to nic nie wnosisz do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98811 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Jestem na nie. Powód: potrzebuje obrońcy, nie potrafi obronić się przed słowami krytyki lub nie jest zainteresowany własnym podaniem. W związku z powyższym na serwerze też nie będzie umiał sam ocenić sytuacji. PS Co robią moderatorzy na tym forum. Ludzie kolejny raz piszą wątek w tym samym podaniu. To, że było ono zawieszone nie wykasowało Waszych postów. Tym bardziej, że Wasza opinia jest niezmienna. Widzę, że czas ogarnąć stanowiska moderatorów.Obroncy nie potrzebuję ,nie lubie się kłócić i wyzywać z graczami,ale jeśli admin ma wyzywać i kłócić sie z ludzimi to okej za rade.Nastepnym razem zrobie tak dziękuje za radę .Byłem durzo razy adminem wieć będę umiał ocenić sytułacje dla twojej wiadomości. Obroncy nie potrzebuję ,nie lubie się kłócić i wyzywać z graczami,ale jeśli admin ma wyzywać i kłócić sie z ludzimi to okej za rade.Nastepnym razem zrobie tak dziękuje za radę .Byłem durzo razy adminem wieć będę umiał ocenić sytułacje dla twojej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 11 Grudnia 2013 #97582 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie potrzebujemy polonistów. Byłem durzo razy adminem więc będę umiał ocenić sytułacje dla twojej wiadomości Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 #98843 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Muszę dodać od siebie, bo nie byłbym sobą. Widzę, że kolega nie odróżnia konstruktywnej dyskusji od kłótni. Kompletnie nie zrozumiałeś moich słów, wyciągnąłeś jakieś dziwne wnioski. Twoja zdolność logicznego myślenia jest na poziomie 6 latka. Słuszna decyzją było odrzucenie Twojego podania. PS Życzę powodzenia w kłótniach i wyzywaniach z adminami i gratuluję interpretacji moich słów. Geniuszom mówimy kategoryczne nie. Polokoktowcom też . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi