tetra Napisano 24 Listopada 2013 #95176 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Nick: tetrahydrocannabinol Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na paru serwerowniach , miałem swoje serwery . Znajomość AMXX (W skali 1-10): ciężko określić po długiej przerwie mam wiele do przypomnienia . 5-6 Staż w CS-sie: 5 Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Admini na serwerze radzą sobie dobrze ale nigdy mało rak do pracy , mysle ze kolejne na pewno się przydadzą Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zalezy od dnia , ostatnio z powodu komputera mialem przerwe . normlanie 3-4 h Kontakt: steam:tetrahydrocannabinol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95212 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na Neutral mało grasz trochę i prawie cię nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Listopada 2013 #95314 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Byłeś w ogóle na Serwerze ? Na Gt Cię nawet nie znajduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 24 Listopada 2013 #95325 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Kojarze Cie, ale wiem, ze dawno nie grales. Moim zdaniem powinienes zwiekszyc frekwencje na serwerze i wtedy zlozyc podanie. Podejrzewam, ze duzo osob nawet Cie nie kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95327 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Na Nie. Nie widziałem cię dawno jak poprawisz godziny na gt ,to będę na TAk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 24 Listopada 2013 Autor #95340 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 odpowiem na wasze pytanie : ) na gt nie widac moich godzin bo liczy od nowa . Na poprzedniej liscie mialem wiecej przegrane niz ktokolwiek z tych co sie wypowiadali . Mialem przerwe teraz 1,5-2 tygodnie z powodu braku komputera . Liczy sie ogol gry a nie ostatnie dni A jezeli mnie nie kojarzysz tzn ze Ty graczu grasz krotko : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Listopada 2013 #95347 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ja natomiast kojarzę Cię z servera . Byłeś bardzo aktywnym graczem , jednak liczą się wszystkie dni ,a skoro nie było Cię teraz 2 tyg , to powinieneś to nadrobić. Na tą chwilę Neutral . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Listopada 2013 #95483 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Również Cię kojarzę, byłeś w porządku ( teraz oczywiście tez ), zgłaszałeś odpałów na u@, lecz wydaje mi się, że jeszcze musisz troszkę odczekać, jak na tę chwilę Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95523 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jestem na tak! Znam cie, wiem ze ogarniasz! Grales tu jeszcze jak ja zaczynalem! Duzy plus za to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95531 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 jestem na tak , gralem z toba kiedys, zawsze ogarniales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95541 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ja jestem na Nie dla tego że nie było cie 2 tyg ! . Jestem za tym żebyś przegrał jeszcze trochę i złożył podanie za 2 tygodnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 30 Listopada 2013 #89374 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi