Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94962 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Nick: Misiaczek Wiek :11 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem kiedyś serwer, jednak nie miałem czasu na operowanie go. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10, jeszcze się uczę. Staż w CS-sie: 3 lata. Steam / NonSteam: NonSteam, Steam kupuje w grudniu. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Misiaczek/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: To tak, jestem często w godzinach przed południem(Mam tu namyśli np. 11,12,13) i w tym czasie zdarza się, że jest bardzo dużo nieogarniętych graczy i cziterów. Chciałbym pomóc serwerowni, jeśli byłoby to możliwe. Gracze mnie lubią, więc nie będzie żadnych wpadek. Bardzo bym prosił o okres próbny, jednak wiem, że będzie słowo na minus bo wiek. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Mogę od 4h - 8 h. Kontakt: Siedzę na ts 3, gadu gadu: 48490524 Pozdrawiam i warto spróbować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Listopada 2013 #94963 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Czyste żarty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Listopada 2013 #94964 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Wiek, Brak Steama Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi