Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94891 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Nick:Ssijmarchewe Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem już adma ale na FFA Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:4-5 lat Steam / NonSteam:STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/SsijMarchewe/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!:Miły, dużo czasu spedzam na serwerze ,dobrze dogaduję sie z innymi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-6h Kontakt:Steam elitewarrior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 23 Listopada 2013 #94892 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ja jestem na małe TaK Dlaczego?? -konto założone dzisiaj. A tak ogólnie : aktywny na serwie pomocny kulturalny STEAM jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94896 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Na TAK +Aktywny +Kultularny +Ma Steam - konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Listopada 2013 #94899 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Zdanie zmieniam. Okazuje się, że gracz jest bardzo dobrym graczem. Warunki osobiście spełnia, a przynajmniej okres próbny jest wskazany. Pozdrawiam, Tak. Co do forum -> Tak właściwie admin ma obowiązek codziennie zaglądać na forum, nie koniecznie się wypowiadać więc konto ani posty nie mają znaczenia. Forum mógł przeglądać i bez konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Listopada 2013 #94917 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 jestem na TAK ogarniety steam wiem ogolnie nie ma z nim problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94932 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ja jestem na NIE! 1. Konto założone tylko dla podania, nie zwruciliście na to uwagi? 2. Nie znam Cię jako Admina, nie jestem przekonany. 3. Czasami zdarzy ci się jakieś przekleństwo. Bez urazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94935 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ja jestem na NIE! 1. Konto założone tylko dla podania, nie zwruciliście na to uwagi? 2. Nie znam Cię jako Admina, nie jestem przekonany. 3. Czasami zdarzy ci się jakieś przekleństwo. Bez urazy A może jesteś na nie bo twoje podanie odrzucili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Listopada 2013 #95054 Administrator Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi