Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94876 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Nick: sunday! Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina na jednym serwerze i wiem co to admin. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 trochę zapomniałem ale sobie przypomnę. Staż w CS-sie: 2lata Steam / NonSteam: Stema STEAM_0:1:73465156 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Tak jak wspomniałem miałem już admina na jednym serwerze ale nie podam strony bo sie boje żebym nie dostał warna.I dlatego bo się znam na adminie wiem co mam robić i kogo banować. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5h Kontakt: Steam [email protected] Nie musi być odrazu admin na zawszę tylko na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Listopada 2013 #94887 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Listopada 2013 #94888 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak przegranych 30 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi