HardeQ Napisano 23 Listopada 2013 #94711 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Biorąc pod uwagę, że server jest ładnie modyfikowany, pozwolę sobie rzucić propozycją. Ta propozycja jest do dopisania pewnej rzeczy do regulaminu. Wątpię, by ktoś o tym tak pomyślał, więc proszę o przeczytanie. Nie rozumiem, dlaczego ct może stawiać sentry guna na środku hangaru. Rozumiem, w bramie. Ale nie na środku hangaru. Jestem za tym, by dopisać do regulaminu zakaz stawiania takowego działka w budynku przez ct [tt już nie może]. Dlaczego? Jak Terrorysta ma zapobiec ucieczce hostów, kiedy jest uwięziony za skrzynią czy w innej, górnej części budynku jak ct już sobie z hostami wybiegł? W normalnej sytuacji, wybiegamy i zabijamy ct, bądź staramy się to zrobić. W tej, nie możemy zrobić nic bo padniemy od ostrzału działka. Moim zdaniem powinno się to zmienić. Proszę o dopisanie tego do regulaminu . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Listopada 2013 #94712 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jestem ZA, chociaz ogolnie sg na assaulcie jest ciezkie do postawienia, poniewaz trzeba bardzo uwazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 23 Listopada 2013 #94726 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dlaczego? Jak Terrorysta ma zapobiec ucieczce hostów, kiedy jest uwięziony za skrzynią czy w innej, górnej części budynku jak ct już sobie z hostami wybiegł? W normalnej sytuacji, wybiegamy i zabijamy ct, bądź staramy się to zrobić. W tej, nie możemy zrobić nic bo padniemy od ostrzału działka. To jest nawet dobry pomysł ale H@ o tym zadecyduje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 23 Listopada 2013 #94754 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dobry pomysl, jestem Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Listopada 2013 #94782 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Masz racje, hangar to praktycznie jest resp tt, zawsze można wyjść drugim wyjściem ale i tak się dostanie kilka strzałów z sg. Również jestem za, poczekajmy na zdanie h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Listopada 2013 #95691 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 @ref ponieważ myślę, że ta sprawa powinna być rozpatrzona przez h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95788 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ja też jestem za. Cały hangar na cs_assault to jest resp TT. Nie powinno się tak wgl. stawiać jakichkolwiek działek. Miałem taką sytuajce i to nie raz. Tak jak mówicie czekamy na podjęcie decyzji przez h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi