HardeQ Napisano 23 Listopada 2013 #94711 Napisano 23 Listopada 2013 Biorąc pod uwagę, że server jest ładnie modyfikowany, pozwolę sobie rzucić propozycją. Ta propozycja jest do dopisania pewnej rzeczy do regulaminu. Wątpię, by ktoś o tym tak pomyślał, więc proszę o przeczytanie. Nie rozumiem, dlaczego ct może stawiać sentry guna na środku hangaru. Rozumiem, w bramie. Ale nie na środku hangaru. Jestem za tym, by dopisać do regulaminu zakaz stawiania takowego działka w budynku przez ct [tt już nie może]. Dlaczego? Jak Terrorysta ma zapobiec ucieczce hostów, kiedy jest uwięziony za skrzynią czy w innej, górnej części budynku jak ct już sobie z hostami wybiegł? W normalnej sytuacji, wybiegamy i zabijamy ct, bądź staramy się to zrobić. W tej, nie możemy zrobić nic bo padniemy od ostrzału działka. Moim zdaniem powinno się to zmienić. Proszę o dopisanie tego do regulaminu . Pozdrawiam.
EvO Napisano 23 Listopada 2013 #94712 Napisano 23 Listopada 2013 Jestem ZA, chociaz ogolnie sg na assaulcie jest ciezkie do postawienia, poniewaz trzeba bardzo uwazac
infinite. Napisano 23 Listopada 2013 #94726 Napisano 23 Listopada 2013 Dlaczego? Jak Terrorysta ma zapobiec ucieczce hostów, kiedy jest uwięziony za skrzynią czy w innej, górnej części budynku jak ct już sobie z hostami wybiegł? W normalnej sytuacji, wybiegamy i zabijamy ct, bądź staramy się to zrobić. W tej, nie możemy zrobić nic bo padniemy od ostrzału działka. To jest nawet dobry pomysł ale H@ o tym zadecyduje Pozdrawiam
Chudy Napisano 23 Listopada 2013 #94782 Napisano 23 Listopada 2013 Masz racje, hangar to praktycznie jest resp tt, zawsze można wyjść drugim wyjściem ale i tak się dostanie kilka strzałów z sg. Również jestem za, poczekajmy na zdanie h@
EvO Napisano 25 Listopada 2013 #95691 Napisano 25 Listopada 2013 @ref ponieważ myślę, że ta sprawa powinna być rozpatrzona przez h@
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95788 Napisano 25 Listopada 2013 Ja też jestem za. Cały hangar na cs_assault to jest resp TT. Nie powinno się tak wgl. stawiać jakichkolwiek działek. Miałem taką sytuajce i to nie raz. Tak jak mówicie czekamy na podjęcie decyzji przez h@.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
23 Lis
5
25 Lis
2
Najaktywniejsi w tym temacie