Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94658 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Data i godzina: przed chwilą ( jakoś 25 min temu) Nick admina/gracza, który zawinił: pozdro 600 Dowody:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: pozdro 600 [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Zbugowales rakiete' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:437978096' [AMXBans] Your IP: '89.229.106.157' [AMXBans] ======================================== Świadkowie:Gracze grający na serverze Uzasadnienie: Dostałem bana na mapie cs_italy za bugowanie rakiety na klasie cybersuit (owszem zbugowałem pusciłem na respa po zakończeniu rundy i zabiłem 1 osobe), ale powinienem dostać na 30 min. bana a nie odrazu na 1 dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94663 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Za to jest ban na tydzień więc ulgowo cię potraktowałem bo to 1 wybryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94664 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 hahahaha pozdro na ile hahah na to jest proszę bardzo 15. Zakaz bugowania klas bądź preków. (Kick, ban 30 min) więc nie wiem co ty wgl robisz haha... // Masz zakaz pisania w UnBan Team. Ostrzeżenie [ 1 PKT ] || Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Listopada 2013 #94666 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Pozdro przesadziłeś, z tym Banem. Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej, Ban 30 min, wystarczający, a nawet wskazany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94669 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ban słyszny niech sie chłopak nauczy // Nie ty o tym decydujesz. Masz zakaz pisania w Unban Team. Ostrzeżenie [ 1 PKT ] || Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94671 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 hahahaha pozdro na ile hahah na to jest proszę bardzo 15. Zakaz bugowania klas bądź preków. (Kick, ban 30 min) więc nie wiem co ty wgl robisz haha... A moze ten pan tez dostanie 1 pkt? // Nie ty o tym decydujesz, jeszcze jeden Post i kolejny Pkt tym razem za Spam // Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Listopada 2013 #94672 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Zmniejszam Bana do 30 Min. Admin, ciut przesadził z tym Banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Listopada 2013 #94673 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi