Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witam.Kupiłem premke na ninje i gram nia ale widac mnie jakbym grał normalna klasa.Czemu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 To niemożliwe, klasa ninja jest niewidzialna . Po prostu ją trochę widać, tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 napweno cie nie widac moze ktos mial eagle eye albo jesli lecisz przez 5 sekund w powietrzu po niebie to nie ciezko cie zobaczyc i szczelic z awp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 nie o to chodzi stanąłem nawet z typem na nuke ninja vs ninja i mnie calego bylo widac normalnie a jego ledwo ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 to nw jakim cudem jestem nie widzialny jak mnie widac // Upomnienie za spam / LOVO . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 To bardzo dziwne, przed chwilą byłem na serverze i ninje są takie jak powinne być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 no dziwne dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Wejdź jeszcze raz i się upewnij. Wydaje mi się, że po prostu Gracze, naświetlali Cię Latarką i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 wychodziłem wchodziłem i nic a po 2 na respie z typem po raz nw który stanąłem i się dziwił że widać mnie jak bym grał klasa zwykłą ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Wejdź na serwer, sprawdzimy to. Najlepiej by było jakbyś wszedł w ciągu 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 już wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi