Gość Guest Napisano 21 Listopada 2013 #94191 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Wiec tak .. grałem sobie a tu nagle dostaje bana ( wstaw ss-y na forum.. ) wchodze tutaj na forum w amx ban a tu pisze ze nie mam bana wgl ;/ ( Adres IP ? 193.203.207.194. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany ) , wiec o co chodzi ? a w folderze gdzie mam gre nie mam zadnych ss-ow , wiec prosze oi wyjasnienie sprawy pozdrawiam ;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 21 Listopada 2013 #94192 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Amxbans szwankuje. Skoro Ci piszę żebyś wstawił ssy na forum, tzn ze musisz wstawić. Wklej tutaj wycinek z konsoli który Ci się pojawia podczas łączenia z serwerem Onlydd2, oraz dostosuj skargę według wzoru, inaczej nie bede brał tego pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2013 #94197 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Kicked : You are BANNED. Check your console. tylko mam takie cos ;/ a ss-ow nie mam wgl ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 21 Listopada 2013 #94199 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 zamknę to skargę, napisz nową, ale dostosuj się do wzoru. skargę napisz tutaj : http://multi-head.pl/forum/90-only-dd2/ bo masz wstawic ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi