HardziK Napisano 19 Stycznia 2016 #385570 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina):przed chwilą Nick admina/gracza, który zawinił:Malin Dowody: mapka de_dust2 zaczela sie o 17:24 skonczyla się o 17:49 napisalem tak bo niewiem jak tu link wrzucic i to jeszcze podam http://d1.hltv.org.pl/srv23609/HLTV-1601191724-de_dust2.dem.zip Świadkowie:caly serwer Uzasadnienie:wyslalem mu do zamieniena perka przyją i mowil ze jak mu nie oddam to dostane bana oto ban [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'kradziesz perku dla admina' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:2074140023' [AMXBans] Your IP: '37.47.4.98' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Stycznia 2016 #385576 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Stycznia 2016 #385578 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Zapraszam admina @@JedziemzKoksem do wypowiedzi. Ma na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 20 Stycznia 2016 #385862 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Typ o nikcu: Pomidor spamowal mi wymiana perka i mowilem ze nie wymieniam i powiedzialem ze dam mu bana za takie spamowanie i on robil tak dalej i jak gralem przez przypadek nacisnalem 1 i mowilem mu zeby oddal to niee chcial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 20 Stycznia 2016 Autor #386114 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Jakos nie slyszalem ani nie widzialem zepis tak pisal ze za spam dasz mi bana a tak wogule to ja z 3 razy wyslalem wiadomosc na wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 21 Stycznia 2016 #386395 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Pisalem na y@@ zebys oddal? Pisalem i wymienialem to nie chciales z powrotem wymienic a ostrzegalem. Graj fair play to nie bedzie banow a nie tylko kantowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 21 Stycznia 2016 #386483 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 powyżej 5 minut ban, powinieneś zawsze mieć dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BijeszSie?? Napisano 21 Stycznia 2016 #386492 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 JedziemzKoskem? Żarty jakieś...? Powinno być ostrzeżenie dla admina w dziale Adminów, ten ban jest BEZSENSOWNY. Wymieniłeś się z nim tym perkiem to masz... Nieważne czy niechcący czy chcący. Dałeś to koniec perk jest tego gracza. KWPINA jedna gracz powinien dostać "odszkodowanie" za NIESTANDARDOWĄ sytuacje ADMINA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 21 Stycznia 2016 #386573 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Jaka nie.standardowa sytuacja? Hahahaha nie żartuj sobie nawet gralem juz na tylu serwera i też nie raz widziałem jak ziomki dostawaly bana za takie coś to ma byc kulturalna gra a nie z jakąś cholota, gracz jak widzi ze ktos nie zaakceptowal wymiany powinien zaprzestac dalszego spamowania a nie czekać na chwilę nieuwagi innego gracza. Gra ma byc fair play dostal bana to na nastepny raz sie nauczy. Jak dla mnie ban słuszny... Poza tym jesteś od 1h na forum i Ty mi mówisz co mozna a co nie? Troche pokory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Stycznia 2016 #386624 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 @@Malu @@Danke:* @@EvO @ Wypowie się ktoś z góry na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Stycznia 2016 #386643 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Ban dlugi ale też zasadniczo słuszny. Są osoby które na siłę spamują wymianą perku i przy zmianie broni przypadkowo akceptuje sie niechcianą zamianę. Ja osobiście daje kicki lecz banu na 5 minut tez są adekwatne. Skarga nie na miejscu, polecam najpierw zapytac czy ktoś sie zamienia perkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Stycznia 2016 #386673 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi