.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 17 Listopada 2013 #93083 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Mam taką małą propozycję wszystkich ludzi denerwują miny pewnie mnie też chodź średnio . Tak myślałem sobie co wy na to gdy ktoś gra saperem i zginie w rudzie to znikały by jego miny ??? Czyli na przykład gram saperem zabijają mnie i znikają moje miny z całej mapy . Ta sama opcja wchodziła by przy zabujcy bo są to dwie jedyne klasy co zabijają po śmierci a wiadomo że miny dają na niektórych mamach zajebistą przewage:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #93101 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Po 1 piszę się zabójca. Po 2 właśnie po to są miny żeby zrobisz jakaś blokadę/pułapkę dla wrogiego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Listopada 2013 #93110 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Trochę było by bez sensu, Zostawić tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Listopada 2013 #93113 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Może by i ułatwiało grę , ale miny właśnie są najlepsze jak , nie żyjesz a zabijasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93221 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 A ja jestem za. A nawet jeśli nie znikać to nie dodawać perku bo pomijając to że saper minami bije dużo, może stawiać w przejściach (niby żeby można było przeskoczyć, ale jak jest to każdy dobrze wie) i ma jeszcze bezodrzutowe p90 z dmg to ma taki przemiał perków że masakra, grając inną klasą czeka sie nie raz 5 rund żeby jakieś gówno kupić w sklepie, a jak sie zmieni klase na sapera to co rundę ze 2 zabicia na spokojnie, zależy jaka mapka czy team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93265 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Moim zdaniem troche bez sensu . Tak jak wyżej napisał @LOVOnany`D , że najlepsze jest to , że jak zginiesz i zabijesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 22 Listopada 2013 #94600 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Moim zdaniem to bez sensu. Oslabi to te klase diametralnie i spadnie grywalnosc nia. W ten sposob klasy nie beda zbalansowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Listopada 2013 #94602 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Jak większość na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Listopada 2013 #94603 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi