Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92528 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jak wszyscy się tutaj przywitali to ja też nie będę gorszy ^.^ No to tak jestem Patryk, mam 14 lat i na razie się uczę W Cs-a zacząłem grać pod koniec 2009 roku. Gram w Cs-a tak dla zabawy, a na ten serwer w szczególności z takiego powodu, że zacząłem sobie popalać i nazwa serwera zwróciła moją uwagę ;D Gram w godzinkach wieczornych, chyba że teraz w wakacje dłużej sobie pogrywam, często z powodu złej pogody. Poza grą podam wam może kawałek swojego życia teraźniejszego, czyli moje hobby i zainteresowania. Moimi hobby są głównie: ASG, Street Workout, ćwiczenie na siłce, survival (całe ogromne pojęcie tego słowa) i jazda na rowerze. Lubie też chętnie sobie popływać,coś ugotować. Jestem trochę walniętym człowiekiem w pozytywnym tego słowa znaczeniu I lubię często świrować, co w przyszłości chcę powiązać z nagrywaniem filmików na youtube To chyba tyle, podzieliłem się z wami trochę moją osobą i ogólnie Wielka Piątka dla wszystkich użytkowników forum jak i graczy na serwerze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92584 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Witam Na tej serwerowni na pewno sie nie zawiedziesz Z przyjemnością zapraszam na serwer ONLY aim/awp/fy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 17 Listopada 2013 #92585 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Witaj. Odwiedź kiedyś onlydd2 oraz onlydd2 + dm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 17 Listopada 2013 #92586 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Siemaa ! Wbijaj na dd2 zagramy coś ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93458 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi