eR. Napisano 15 Listopada 2013 #91586 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 [AMXBans] 'kiju' dostal bana na '30 minut'. Powod: 'Czitowanie' Admin: PeQ Nic dodać nic ująć I co do banów Adminów na Cod 200 to nie widzę w ogóle żadnego ostrzeżenia. Wczoraj na rozgrzewce dostałem sekret krowy i przez przypadek zabiłem typa. Dostałem bana a po chwili na steam "daj ip bo się za tobą wstawili". Ostrzeżeń nikt nie dostaje. Jak mają grać nowi gracze na serwerze jak takie rzeczy się dzieją?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 15 Listopada 2013 #91590 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Z tego co widze to dostał bana za miny.. http://multi-head.pl/amxbans/ban_list.php?bid=25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Listopada 2013 #91591 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Admin zapewne się pomylił . Powód już zmieniony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Listopada 2013 #91592 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi