HardziK Napisano 19 Stycznia 2016 #385428 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Nick:Pomidor Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):dobre bylem już na kilku serwerach adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):5/6 ale wciąż się uczę Staż w CS-sie:można powiedzieć ze 3 lata Steam / NonSteam : NonSteam Dlaczego Ty:Ponieważ bym chciał pomóc w ogarnięciu serwera bo bardzo mi się spodobał i bym nie chciał żeby byli tacy jak cziterzy itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:nie umiem określić raz dużo raz mało Kontakt:forum,serwer Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Pomidor/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 19 Stycznia 2016 #385453 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Na NIE !! -Nie zna cię nikt na serwerze -41minut przegranyc na serwerze -Aktywność forum i serwer -Podanie Kolejne podanie z serii żart !!! :facepalm: PS do administracji: Za takie podania powinny już dawno być ostrzeżenia, bo co raz więcej osób składa takie "głupie o bezsensowne podania" #Edit.: Rzeczywiście źle spojrzałem... Przepraszam bardzo. Co nie zmienia faktu iż dopiero co wróciłeś. Wczoraj chyba dopiero widziałem cię na serwerze po przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 19 Stycznia 2016 Autor #385455 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Na NIE !! -Nie zna cię nikt na serwerze -41minut przegranyc na serwerze -Aktywność forum i serwer -Podanie Kolejne podanie z serii żart !!! :facepalm: PS do administracji: Za takie podania powinny już dawno być ostrzeżenia, bo co raz więcej osób składa takie "głupie o bezsensowne podania" a co do godzin to zle spojzales bo ja mam 33 godziny i znają mnie tylko ze sobie przerwe zrobilem a na forum tez mam 7 godzin i wchodze raz na dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 19 Stycznia 2016 #385464 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Jestem na NIE. - Nie widziałem Cię, - Daj się poznać graczom oraz Adminom, - Dopiero co wróciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 19 Stycznia 2016 #385475 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Na Nie. Widziałem ci może dwa razy na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 19 Stycznia 2016 #385493 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Na nie sam wczoraj sie przyznales ze grasz 2 dzien poczekaj jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 19 Stycznia 2016 #385505 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 NIE - aktywność na serwerze - nie zgłaszasz - uzasadnienie jakoś mnie nie przekonuje - kontakt + wiek + godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 19 Stycznia 2016 Autor #385506 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Na nie sam wczoraj sie przyznales ze grasz 2 dzien poczekaj jeszcze. jak sie przyznalem i po 1 napisalem ze mialem chwilową przerwe ale teraz to odrabiam gram po 6/7 godz dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 19 Stycznia 2016 #385510 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 jak sie przyznalem i po 1 napisalem ze mialem chwilową przerwe ale teraz to odrabiam gram po 6/7 godz dziennie Nie wypowiadamy sie w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 19 Stycznia 2016 #385542 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Na nie: -malo widzie Cie na serwerze - daj sie poznac - pograj jeszcze troche z nami i potem skladaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 19 Stycznia 2016 #385559 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Na razie na nie wróciłeś po przerwie daj się poznać tym co cie jeszcze nie znają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 19 Stycznia 2016 #385629 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Kojarzę, że kiedyś grałeś, ale ostatnio miałeś dłuższą przerwę. Co do jak sie przyznalem i po 1 napisalem ze mialem chwilową przerwe ale teraz to odrabiam gram po 6/7 godz dziennie To jakoś nie chce mi się wierzyć, że będziesz tyle grał, może się mylę, ale jakoś mało wiarygodne ;p Twoje uzasadnienie też jakoś mnie nie przekonało Daj się poznać nowym graczom i popraw aktywność Na razie na NIE Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 19 Stycznia 2016 #385683 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Na nie... Kto ty wgl jestes? Wgl Cie nie znam itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 21 Stycznia 2016 Autor #386300 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 NIE - aktywność na serwerze - nie zgłaszasz - uzasadnienie jakoś mnie nie przekonuje - kontakt + wiek + godziny jak mam zglaszac jak ciebie widzialem 1 raz przez 2 dni na serwerze o aktywnosci juz napisalem kontakt dlaczego - jest forum i serwer a na serwerze jestem aktywny teraz i to wszystko z mojej strony ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 21 Stycznia 2016 #386314 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak poparcia u moich poprzedników. Zapraszam z podaniem za 2 tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi