Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91069 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mam problem z cs. Wchodze sobie na serwer, wszystko ok. 100 fps stale. Gdy nagle zwiecha... tak sie zacina ze jak biegne to po chwili jestem na koncu mapy i lag puszcza. Taki nagly wzrost pingu. Nie wiem co moze byc tego przyczyna. Wszystkie zbedne programy wylaczone. Jezeli ktos umie pomoc to prosze. Bo normalnie nie da sie grac. Pozdrowka. Kaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91094 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Miałem taką samą sytuację,ściągnij ten program general-changelog-team.fr/en/downloads/finish/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner kliknij szukaj a następnie usuń.Potem zrestartuj komputer i powinno być wszystko okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91319 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Hit. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Listopada 2013 #91764 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Wyjaśnione/Rozwiązane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Listopada 2013 #91765 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi