Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]panpatryk DD2

leeeeebo?

Rekomendowane odpowiedzi

Nick cheat`era:  pANpATRYK 

Godzina, data zdarzenia: 13.11.2013 coś po 15.30

Mapa: dd2

Serwer: ODD2

Link do demka: http://www.speedyshare.com/GrAVH/ppatryk.dem

STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:1:30407325  85.167.195.237

Uzasadnienie: Nagrałem go z innego nicku na serwerze, bo zawsze gdy próbowałem na swoim ze specta, to zaczynał grać inaczej.

Dla mnie jego gra jest podejrzana, zawsze wychodzi na model, w dodatku jak to napisał słuchawki okreslają jego gre. Bzdura. Słuchawki nie okreslają przeskokow po modelach na scianie, albo gdzie patrzeć bo tam ktoś stoi. 

Kiedy grał w tt jedna akcja na gali z awp, patrzy przed bs'a na "A" ale w jakim celu? Wydaję mi się  w takim celu iż wyczekuje typa na romanie za sciana. Pierwsza akcja kiedy zaczyna grać w ct, ma awp, idzie na srodek nie zobaczy jeszcze przeciwnika oddaje strzał... ciągle wychyłki na głowy same. Dla mnie typowe esp.

Ledwo dograne 600h na steam, w dodatku z kupnym eslem konto posiada, śmiech na sali.

Niech UB team skorzysta z complexity demo, podlozy odpowiednie filtry i wtedy wszystko będzie jasne. Powtórze, słuchawki nie okreslaja przeskokow celownika przez sciane na modele -.^

#22 pANpATRYK STEAM_0:1:30407325  85.167.195.237  Steam  

hehe no obejrzyjcie sobie demo i kontrolujcie wszystko, mnie to duzo nie obchodzi bo nie jestem winny, a to ze mam 600h na steam przegrane to nic nie znaczy bo uzywam tego steama od miesiaca bo mialem problem z zalogowaniem sie na swoj wczesniejszy ale to nie zmienia faktu chyba ze powinienem byc odpalony bo mam 600h na steamie, a to ze kogos wyczekuje to czesto i gesto dostaje info od kogos z graczy, ktorych mam na steam :-) a to ze glowy wpadaly to czysty przypadkiem z dodatkiem skilla.. to nie tylko sluchawki stanowia poziom gry, ale takze i uzywanie mozgu oraz radaru :) pozdrawiam serdecznie oraz milego ogladania :) pANpATRYK

PS. glupi nie jestem i bardzo dobrze wiedzialem ze to Ty siedzisz po nickiem ' '.....' plejer ' 

Demko napewno obejrzy Sklad UB a ty czort prawidlowo jak dodajesz demo powinienes bardziej je opisac tzn dodac czasy nietypowych akcji . Wiec zwracam sie z prośba do UB team o sprawdzenie demka ,sam bym to zrobil ale po ostatnim update nie moge ogladac , a czornego o rozpisanie podejrzanych akcji .

Roben, czytaj ze zrozumieniem, nawet nie skomentuje tego co Ty napisales, hahahahaha. Przeczytaj 3 razy moj post, 3 razy swoj post i wywnioskuj swoja glupote wypisana powyzej..

Nie widać na demie nic takiego , za co mielibyśmy go zbanować.

/close.

ps. a i na przyszłość proszę o wypisanie podejrzanych czasów.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...