Chudy Napisano 12 Listopada 2013 #90777 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 [align=center]Na serwerach każdego Cod Moda, pojawia się wiele pytań na temat /ks więc postanowiłem napisać ten krótki dość zrozumiały poradnik.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zacznę od tego, że ks to jest tzw. Kill Streak.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Aby uruchomić panel Kill Streak'a należy po prostu wpisać na say'u /ks i pojawia się nam :[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]UAV - 3 zabicia bez zginięcia. Widzimy wrogów na radarze[/align] [align=center]Counter-UAV - 4 zabicia bez zginięcia Wrogowie nie widzą Ciebie na radarze[/align] [align=center]Care Package - 4 zabicia bez zginięcia. Po użyciu zlatuje skrzynia z której otrzymujemy jeden z ks'ów[/align] [align=center]Predator Missle - 5 zabić bez zginięcia. Wypuszczamy rakietę (kierujemy sami myszką)[/align] [align=center]Airstreak - 6 zabić bez zginięcia. Nalot bombowy[/align] [align=center]Sentry Gun - 7 zabić bez zginięcia. Po użyciu pojawia się działko[/align] [align=center]Emergency Airdrop - 9 zabić bez zginięcia. Po użyciu spadają 4 skrzynie, również otrzymujemy ks'y[/align] [align=center]EMP - 15 zabić bez zginięcia. Przeciwnikom znikają celowniki.[/align] [align=center]NUKE - 20 zabić bez zginięcia. Po 7 sekundach zbija wszystkich na mapie. Po czym wywołana jest zmiana mapy.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiste jest to, że jeśli zginiemy to resetuje nam się Kill Streak i musimy od nowa zabijać taką samą ilość osób.[/align] [align=center]Również istnieje możliwość, że zdobędziemy szybciej któryś z ks'ów, możliwe jest to za pomocą Care Package o raz Emergecy Airdrop, można z nich zdobyć wszystko nie wliczając Nuke.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam nadzieję, że poradnik się przyda dla wszystkich oraz pomoże wielu osobom.[/align] [align=center]Pozdrawiam. Chudy![/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 13 Listopada 2013 #90855 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jak dla mnie to każdy gracz COD powinien znać KS, po za tym skoro to jest poradnik to powinien być w innym dziale . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Listopada 2013 Autor #90903 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Przeniesiony ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90866 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 + leci dobry poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Listopada 2013 #90913 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zły dział... /Przenoszę do Działu 'Counter Strike -> Poradniki Counter Strike ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90916 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 http://multi-head.pl/topic/13146-tut-ks-na-cod-modzie/ tutaj moje dużo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90924 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Fajny poradnik tylko przy każdym pisze bez zginięcia a to jest nieprawda jak sie dednie od he,miny,paki to nie niszczy sie kill streak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Listopada 2013 Autor #90837 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jeśli zginiesz od ręki przeciwnika, bo nie liczy od nowa jeśli sam się zabijesz lub paka wybuchnie a co do rakiet,he,min itp. to nie jestem do końca przekonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90933 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Chudy ja lepiej to napisalem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Listopada 2013 Autor #90947 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Wyjdź ^^ Moje lepsze bo jesteś rudy. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 13 Listopada 2013 #76094 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Fajny poradnik Leci + miszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2013 #80578 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zamykam i zostawiam dla informacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2013 #80579 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi