Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90676 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Wzór skargi: Data i godzina:12.11.2013 - 19:13:48 Nick admina/gracza, który zawinił:Sula. Dowody:Proszę o dowody od admina na "słowa" Świadkowie: ban jest w amxbans , gracze obecni w tym czasie na serwerze . Uzasadnienie:A więc niejaki gracz Testoviron obraził mnie tekstem cytuję " zeskanowałem cie dziwko 3 razy " ,ja odpisałem "dziwko ? uważaj sobie kolego " na to admin Sula. wkleił mi bana na 30 minut za "kulturę" . Jeśli dostałem bana za "inną kulturę" to proszę o wypowiedź admina banującego lub ukaranie go za niesłusznego bana . PROSZĘ NIE ZAMYKAĆ BO "BAN WYGASŁ ZAMYKAM ITD " Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90682 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Widziałem tylko jak ty obraziłeś. moim zdaniem ban słuszny. A to powinno być raczej odwołanie od bana a nie skarga. Skargi nie poparte dowodami kończą się warnami. Chętnie bym to zamkną ale jest to skarga na mnie więc tego nie zrobię. Ps. To ty masz dać dowody jak piszesz skarge a nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90689 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A więc jak obraziłem ? Zadałem pytanie nie nazwałem go cytując "dziwką" + cytuję regulamin "2. Zakaz nadmiernego przeklinania" nadmierne to moim zdaniem to powyżej 2,3-ch przeklnięć . Ja niby użyłem to jedno choć nie miało to na celu obrazy gracza lecz zapytania dlaczego nazwał mnie "dziwką" . Więc moim zdaniem skarga słuszna ;> PS . Skarga ,dlatego że zbanowałeś mnie za nic po prostu . I jaki bym miał dać dowód ? Pech chciał że konsola mi nie chciała się otworzyć ,bo bym wstawił cały wykaz od kiedy byłem na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90691 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Skoro to skarga to powinieneś dostać warna. Przyznam, ze nie widziałem tam znaku zapytania. Może i mój błąd. Moim zdaniem skoro nie miałeś dowodu to nie powinieneś pisać skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Listopada 2013 #90692 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Sprawdzę demko, jeżeli próbujesz nas oszukać, przedłużymy Tobie bana jeżeli nie to ban zostanie zdjęty chyba, że już czas sam zleci, i jeśli zauważę, że ten gracz Ciebie obraził również zostanie zbanowany. A do tego brak dowodów, cytować słowa każdy może, powinieneś pokazać dowód w postacie ss'a,demka,wycinka z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90694 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja piszę konstruktywnie i jak najbardziej zrozumiale jak tylko potrafię .Znak pytania był na 100 % . Może i retoryczne ale jednak pytanie . Zanim zbanujesz otwórz konsolę i patrz kto co pisał ... Poza tym nadmiernie nie przeklinałem i nikogo nie obraziłem . Sprawdzę demko, jeżeli próbujesz nas oszukać, przedłużymy Tobie bana jeżeli nie to ban zostanie zdjęty chyba, że już czas sam zleci, i jeśli zauważę, że ten gracz Ciebie obraził również zostanie zbanowany. A do tego brak dowodów, cytować słowa każdy może, powinieneś pokazać dowód w postacie ss'a,demka,wycinka z konsoli. Tak jak napisałem konsola konsola nie chciała się otworzyć z powodu niewiadomego pomocy szukałem co do niej u Revix-a ale nic nie zdziałałem ... Dla jasności serwer DD2 DM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90696 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja tam nie widziałem "?" Może był może ty nie stawiłeś a chciałeś nie mam pojęcia. Na forum nie ma linku do hltv z tego serwa ale chudy magik pewnie wyczaruje jakieś demko :D Ja nie widziałem pytajnika dlatego dałem bana. możliwe że się pomyliłem a może ty nie stawiłeś tam znaku? wszystko jest możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90698 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Zapewniam Cię że był znak zapytania . Piszę z prawidłową interpunkcją jak tylko potrafię ;] . Jestem pewien swego . Poczekajmy na demko ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90700 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Scappy wierze ze piszesz z prawidłową interpunkcją ale mogłeś chcieć wstawić a klawiatura Ci nie "cykła" Różnie bywa. ok czekamy. (wątpię że będzie demko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90703 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Udało mi się z konsolą ! (gdy byłem w grze miałem say wciśnięty i po prostu zamiast otwierać sie konsola to wpisywało to w say-u ) Proszę screen z konsoli http://speedy.sh/Hz6pK/2013-11-12-00001.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Listopada 2013 #90704 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Kwestia rozwiązana, ban upłynął choć był niesłuszny, gracz który Ciebie obraził zostanie zbanowany. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Listopada 2013 #90705 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 12 Listopada 2013 #90774 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Sula, kolejnym razem sprawdź 3 razy, zanim nałożysz takiego bana. Nie ma w regulaminie nic o kompletnym zakazie wulgaryzmów, więc ban był nie sluszny. Teraz skargę uważam za zamkniętą. Sula, upomnienie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi