Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90634 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 11 listopada 2013 roku dostałem bana miałem wstawic ssy.Wstawiłem i odbanowali mnie ale jak weszłem potem na serwa dostałem bana powód:Aktywny prosze o jak najszyprze wyjaśnienie sprawy Nick w grze Yoker:).Dnia 12 listopadało około godziny 16-17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90636 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A wzór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90637 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Kolego poniższy wzór nie ma na celu ozdobienia forum. A tak wgl nie ten dział. Przenoszę. Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90642 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 11 listopada 2013 roku dostałem bana miałem wstawic ssy.Wstawiłem i odbanowali mnie ale jak weszłem potem na serwa dostałem bana powód:Aktywny prosze o jak najszyprze wyjaśnienie sprawy Nick w grze Yoker:).Dnia 12 listopadało około godziny 16-17:30 Twój nick podczas grania:Yoker:) Godzina, data zdarzenia:około 16-17:30 Mapa:De_asult ( nie umiem napisac dokladnie ale chyba sie domyślcie) Serwer:Cod mod 800lv reset lv Skreen nie mam bo w innym temacie je napisałem.Dostałem bana powód:Aktywny.Wstawilem skreen jeżeli nie macie do mnie zaufania wejdz i sprawdz skreen.iP do skreen:http://speedy.sh/Xf4...wy-folder-3.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90643 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Teraz poczekaj na wypowiedź admina Chudy!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90644 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Twój nick podczas grania:Yoker:) Godzina, data zdarzenia:około 16-17:30 Mapa:De_asult ( nie umiem napisac dokladnie ale chyba sie domyślcie) Serwer:Cod mod 800lv reset lv Skreen nie mam bo w innym temacie je napisałem.Dostałem bana powód:Aktywny.Wstawilem skreen jeżeli nie macie do mnie zaufania wejdz i sprawdz skreen.iP do skreen:http://speedy.sh/Xf4...wy-folder-3.zip Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Listopada 2013 #90647 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mój błąd, pomyliłem się za co przepraszam, po prostu byłem przekonany, że wczoraj Ci zrobiłem ss'y i nie dostałeś ub ( tak to jest jak gracze robią 2 inne nicki na forum i w grze), a sugerowałem się amx_bansem który został zresetowany i nie widziałem Twojego tam ub ;/ . Jeszcze raz przepraszam za kłopot. Zasługuje na ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90648 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi